perjantai 21. lokakuuta 2011

Belgian Designers - Clio Goldbrenner


Kuva: copiecolle.hautetfort.com

Clio Goldbrenner on nuori belgialainen laukkusuunnittelija, joka on saavuttanut mahtavan suosion laukkumallistollaan. Marie Claire-lehti kuvaili hänen laukkujaan termeillä ajaton mutta moderni, ladylike mutta tyttömäinen. Ms. Goldbrenner on vasta 25-vuotias ja talven mallisto on vasta toinen hänen nimikkomerkkinsä mallisto, mutta belgialaiset fashionista ovat heti löytäneet Clion ihanan pehmeät nahkalaukut. Minäkin olen ihaillut niitä Dressing Roomin ikkunan takaa (se kiva pikku kauppa, jossa on Post-It-Helinä-keiju ikkunassa) ja tänään päätin töiden jälkeen piipahtaa sisään hypistelemään A/W11 mallistoa.

Ja voi kuulkaa, nahka on superpehmeää, laukut ovat todella kauniita ja mallistoon kuuluu kaiken huipuksi vielä hulvattomia eläinkuosejakin! Alla syysmalliston helmet, etenkin tuo ylärivin oikeanpuoleinen on aivan ihana ja tosiaan niin pehmeää nahkaa, että hävettää. Alarivin musta laukku taas on mainio perusmalli ja tuo lompakko on kyllä pakko kotiuttaa...



Koska isojen olkalaukkujen lähtöhinnat pyörivät 350 €:ssa (isoimmat 500 € kieppeissä) niin suuntasin katseeni pienempiin yksilöihin. Näitä kahta laukkua harkitsen: pikku clutch tummansinisenä tai villi eläinkuosinen pikkulaukku! Mitä pidätte? (vähänkö houkuttaa tuo eläinkuosinen, minulla ei ole MITÄÄN tuo tyylistäkään!)

Mitä pidätte? Entä haluatteko jatkossakin kuulla belgialaisesta muodista ja belgialaisista muodinluojista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...