keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Maria Montazami for Make Up Store!


Photo & Video Sharing by SmugMug


Yippee, look what I got in the mail today!

Ystäväni pääsi tapaamaan Maria Montazamia Tukholmassa vähän aikaa sitten, kun Maria oli esittelemässä Make Up Store-yhteistyönsä tulosta, tätä huulipunaa! Tänään posti kiikutti minullekin oman Maria-huulipunan, joten nyt ei enää olo ole "naked and exposed"! (Sarjaa seuraamattomille: Maria kertoi kerran sarjassa olonsa olevan naked and exposed ilman huulipunaa ja tästä on tullut sitten pieni vitsimme)

Valitan pimeitä kuvia iltavalaistuksessa, en vain millään malttanut olla esittelemättä teille tätä ihanuutta! Pus och kram,
Petra

2 kommenttia:

  1. Se Maria Montazami on ihanan höpsö ja herttainen. Onkohan sillä koskaan minkään väristä huulipunaa? Toi sun make up storen väri näyttää kyllä hyvälle.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin?! Se on mun mielestä kuitenkin aina iloinen ja sellainen tavallinen kun ne muut ovat välillä ihan kauheita akkoja! Ystäväni kertoi myös, että hän oli livenä ihana, otti kaikkien kanssa kuvia, jaksoi jutella ja hymyillä ja viihdyttää.

    Maria taitaa itse käyttää vielä vaaleampaa nudepunaa, tuo on aika tumma itseasiassa! Mutta ehkä huulikiillon kanssa tulee kiva, käytän sitä Diorin Lip Maximizeria, joka on aivan ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...