sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Jack O'Lanterns grin at you, Halloween is coming soon!

Redbookmag.com

Halloween on juhlapyhä, jota meillä ei juuri koskaan ole sen kummemmin vietetty mutta joka on aina kiehtonut minua. Juhlan ajankohta syksyn pimeimpään aikaan, mystiset ja pelottavat tarinat sekä muista juhlista eroava rekvisiitta tuovat Halloweeniin taikaa, joka ainakin minuun vaikuttaa vahvasti. Pidän etenkin juhlan synkästä puolesta ja sen kelttiläisestä taustasta, koko Halloweenin tarina ja tausta on hurjan kiehtova!

Minulle juhlassa kaikkein kiehtovinta on silti koristelut ja leivonnaiset. Vuonna 2006 pidin muutamalle ystävälleni Halloween-illanistujaiset, mutta harmikseni kuvapalvelu, jota silloin käytin on hukannut kuvani tältä illalta! Kaiversin jopa kaksi kurpitsaakin - toivon todella, että Pixbox saa kuvani palautettua... Tässä kuitenkin amerikkalaista inspiraatiota Halloweenin suunnitteluun, Country Livingin (ihana lehti!!) uutiskirjeen linkkien ja Martha Stewardin sivujen kautta.

Kun kurpitsat on saatu koristeltua ja kaiverrettua, on aika siirtyä keittiöön.


Aikuisten herkkuja ylärivillä, alarivillä hautausmaaherkut ja sormet.

Reseptit delish.com-sivulta!

Lopuksi vielä mielestäni teemaan sopiva leffa upealla musiikkiraidalla. Suosittelen myös Burtonin Corpse Bridea ja tietysti Rocky Horror Picture Show'ta.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa olisi, kun jaksaisikin järjestää kunnon Halloween juhlat tuollaisten pelottavien leivosten ym kera =)

    VastaaPoista
  2. No niinpä, joskus tahdon vielä järjestää kunnon Halloweenjuhlat! Nuo amerikkalaislehtien koristelu- ja leivontaohjeet ovat niin inspiroivia, että alkaa heti tehdä mieli leipoa ja askarrella :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...