keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Mr. Pig and Sons

Kasvissyöjät voivat surffata seuraavalle sivulle tässä vaiheessa!
Liharuokien ystävät: your life will never be the same - lue eteenpäin!


Tuollaiset ihanat isot kirjakaupat kuten Filigranes pitäisi kieltää!! Kauheasti houkutuksia... Kävin etsimässä kaverilleni kirjaa Macaron-leivoksista ja törmäsin mielenkiintoiselta näyttävään keittokirjaan nimeltä "Cochon & fils", vapaasti suomennettuna possu ja pojat. Jouduin äkkiä laskemaan kirjan kädestäni ja kävelemään reippain askelin kohti ovea, ettei kirja olisi seurannut minua kassalle ja ovesta ulos.
Kuvat Fnac.com

Kyseessä on siis sikaan keskittyvä supersuosittu keittokirja jo vuodelta 2005, josta nyt on ilmestynyt uusi painos. Kun googlailin kotona tietoa tästä opuksesta, vastaan tuli ylistyssanoja joka lähteestä: maistuvat maalaisreseptit, hauskat possusarjikset ja laadukkaat kuvat, "Must-have", "Une vrai bible"...

Kirjan kirjoittaja Stéphane Reynaud on ranskalainen ravintoloitsija ja selvästi taitava ja intohimoinen kokki. Monsieur Reynaudin ruokia pääsee maistamaan ravintolassa Villa 9 Trois Montreuilissa (Pariisin itäpuolella) Ranskassa. 

Possukirjan englanninkieliseen versioon "Pork and Sons" pääsette tutustumaan tästä - loistava, mielenkiintoinen virtuaaliesittely! Kirjaa on saatavilla mm. Amazonin kautta n. 20 € hintaan. Ajattelin tilata itselleni joululahjaksi Suomeen odottamaan - suosittelen myös teille, jotka tykkäätte possusta lautasellanne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...