torstai 6. lokakuuta 2011

Let your ideas run free!


Photo & Video Sharing by SmugMug


Mitä tehdä, kun haluat jakaa mahtavan ideasi paikalliselle yleisölle? Ehkä haluat näyttää viimeisimmät matkakuvasi muillekin, kuin sukulaisille ja samalla kertoa, kuinka upea paikka se Ylivieskan keskusta onkaan. Tai ehkä haluat saada bisnesideallesi feedbackia, ihmiset kiinnostumaan taiteestasi tai vain viihdyttää yleisöä hauskalla luennolla. Tähän sopii Pecha Kucha-ilta.

Pecha Kucha pähkinänkuoressa:
* 20 kuvaa, 20 sekuntia per kuva
* Kerro tarinasi lyhyesti ja ytimekkäästi
* Verkostoidu, tapaa uusia mielenkiintoisia ihmisiä
* Simple as that.

Pecha Kucha-iltoja järjestetään Suomessa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Loviisassa - käykää ihmeessä edes kerran tutustumassa konseptiin! Koskaan ei voi tietää, mitä mielenkiintoista illasta jää käteen. Seuraavassa kuvia Brysselin PK-illasta nro 19, jossa oli puhumassa mm. kuvittaja Sanna Mander. Sannan töihin olette varmasti törmänneet, vaikkapa Pauligin kahvipurkin kyljessä!

Photo & Video Sharing by SmugMug


PK-illassa kuka tahansa voi tulla kertomaan projektistaan. Ensimmäisissä kuvissa kerrotaan kajakkimatkasta Belgian halki, toisella rivillä Sanna kertoo suomalaisesta ruokadesignista. (harmillisesti en saanut kuvaa lauantaimakkarapaketista vierellään koiranmakkarapaketti. Olivat identtiset)

Viimeinen kuva on brysseliläisten lukiolaisten esityksestä - he olivat itse haluneet tulla esiintymään ja kertomaan, mitä olivat filosofiankurssillansa oppineet. Mainio jengi!

Kuvien yläreunassa pyöreä kello mittaa 20 sekuntia per kuva, kuvat vaihtuvat automaattisesti, joten perässä on pysyttävä! Haastava tapa luennoida mutta tehokas ja mielenkiintoinen.

Onko kenelläkään kokemuksia suomalaisesta (tai miksei ihan minkämaalaisesta tahansa) PK-illasta? Suosittelen, jos ette koskaan ole käyneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...