tiistai 18. lokakuuta 2011

Keeping warm


Photo & Video Sharing by SmugMug


Photo & Video Sharing by SmugMug



Minussa on vähän vilukissan vikaa. Kun ilmat kylmenevät, tahdon kääriytyä isoon lämpimään neuleeseen (tai kotioloissa siihen collegepaitaan ;) ) ja laittaa villasukat jalkaan. Alkusyksystä kiertelin kauppoja ja yritin etsiä uutta kaunista neuletta, mutta etsintä ei tuottanut tulosta. Lauantaina sitten bongasin tämän Massimo Duttista ja yllätyksekseni se sopi päälleni ja näytti vielä mielestäni aika kivalta!

Neule on villaa, johon on lisätty hieman kamelia - materiaali vaikuttaa siis laadukkaalta vaikka en ihan 100 % varma olekaan merkin hinta-laatu-suhteesta. Ihastuin kuitenkin malliin ja tuohon karvakaulukseen, jonka saa myös irti niin halutessaan. Kivat pienet yksityiskohdat ja taskut sinetöivät ostopäätöksen ja neule lähti mukanani Brysseliin.

Massimo Duttilla katselin myös kaunista tummanvihreää silkkipaitaa, mutta 70 €:n hinta ja hieman epäilyttäviltä näyttävät saumat ja kangas taas kallistivat päätöksen toiseen suuntaan - kauppaan jäi. Pusero jäi silti vähän vaivaamaan. Innostuin nimittäin niin kovasti vihreästä väristä, josta inspiroiduin jo Hel-Looks-avajaisissa kun työkaverini Riikka näytti upealta vihreässä topissa ja neuletakissaan. (Avajaispäivityksestä voitte bongata Riikan riviltä 6)

Antwerpenista tuli ostettua muutama muukin juttu, palaan niihin myöhemmin. Hauskaa tiistai-iltaa kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen! Just semmonen, johon tekis mieli kääriytyä. Pitäis itsekin lähtee neuleostoksille :)

    VastaaPoista
  2. Tämä osui kaupassa heti silmään ja tuntui kivalta päällä. :)

    VastaaPoista
  3. Oi Massimon vaatteet ovat niin kauniita! Ja tuo neule näyttää houkuttelevan lämpimältä! :) Harmi kun niitä ei saa suomesta eikä nettikauppakaan toimita tänne :( Itselläni ei ole vielä hinta-laatusuhteesta kokemuksia, omistan vasta merkiltä topin ja yhden huivin...

    Tuulia

    VastaaPoista
  4. Moikka Tuulia,
    kuulin joo, ettei nettikauppa toimita Suomeen, ihan tyhmä juttu! Mutta eiköhän Suomeenkin kohta saada Massimo Dutti kun Tukholmassakin on omansa, toivotaan ainakin! :) MD:llä tosiaan on kauniita klassisia vaatteita, pakko käydä viikonloppuna vielä katsomassa sitä silkkipaitaa... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...