torstai 4. marraskuuta 2010

Spännande... not so much.

Om gårdagen var inte-så-spännande så inte har den här dagen heller varit så super. Det enda som jag egentligen fick gjort var en ny början på mitt GraduPM. Läste en stund, plitade ner en mind map och började skriva. Det blir nog bra bara jag orkar läsa tillräckligt!

Vi hade också kvartettövning för lördagens årsfestkeikka - nu ska jag bara fundera på vad jag ska ha på mig! Svart blir det igen tror jag, safe and sound.

Det andra jag har gjort idag är att jag fotade några plagg som jag satt upp på FB och Syrrans garderob. Vissa gick åt redan via FB men det blir intressant att prova på SG. Har också en kompis som säljer sina jättesnygga men ack för stora Tretorn-stövlar, kolla här! Om jag bara skulle ha skostorlek 40 skulle jag köpa - ljuvlig färg och teddyfodern är ju bara för skön!

Imorgon jobb och på kvällen kommer mams och paps och hämtar första flyttlasset; sommarkläder och annat som jag hunnit samla ihop. Det ser ut som I don't know what här med svarta sopsäckar, lådor och högar av stuff. Jag lovar, i Bryssel ska jag endast köpa vettiga saker!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...