keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hmph.

Vilken pruttdag det har varit! Heeeelt totalt onödig och jag bara väntar på att det blir torsdag. HATA denna dag. Underligt hur ena dagen kan vara rena rama glädje och lycka, den andra sedan värsta lidande.

När man har en pruttdag kan man syssla med saker som gör en gladare. Till exempel att köpa choko, dricka kakao och äta smörgåsar och inreda sin lägenhet-to-be i den så skojigt döpta stadsdelen Ukkel.

Jag har närmast surfat på Ikeas hemsidor för jag har ingen aning om vilka inredningskedjor det finns i Belgien. Det ska dessutom vara så billigt som möjligt men ändå stiligt och där passar ju Ikea bra in i bilden. Deras basic-möbler är ju helt tillräckligt stiliga för det priset man betalar.

Först behöver jag en soffa - gärna en bäddsoffa för jag hoppas på många besök av kompisar under året! Synd bara att bäddsofforna oftast är mindre snygga... Här är några Ikea-modeller som jag kunde tänka mig, varav bara en är modell-bädd.

Photo & Video Sharing by SmugMug

När jag såg den fluffiga mattan hos kompisen A ville jag genast ha en sådan! Nu har jag möjlighet att skaffa en och dessutom till en lägenhet där den kommer att se bra ut. Yay! Den där svarta är också ganska spännande.Lamporna är ett ? som jag ska åtgärda på plats, Ikea doesn't deliver i den kategorin! Men Lack är alltid att lita påOch så borde jag väl också ha en liten "graduhörna"...Har svårt med vanliga arbets/byråbord men tack o. lov finns det alternativ!

Mycket svart och vitt men färgerna kommer med textiler. Färggranna dynor, en filt, gardiner... H&M Home har jättefina grejer just nu men jag ska se vad som finns på plats. Den första tipsen som jag fick av Mariann som nu gör praktik i BRU var att inte shoppa loss allt för mycket. Får se om jag lyckas följa hennes råd!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...