keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Mistä näitä tavaroita oikein tulee?!

Siis ihan aikuisten oikeesti, miten mulla voi olla näin paljon tavaraa!? Ensinnäkin vaatteita on ihan liikaa, mutta myös astiakaapista löytyy astioita, joita en ole koskaan käyttänyt. (esim. vähän hienommat kahvikupit - en juo kahvia ja olisi hieman hupaisaa tarjota kavereille kahvia kermanvärisistä pikkukupeista pieniltä tasseilta...)

Mutta joo, tänään alkoi ahdistaa kun tungin matkalaukkuni täyteen vaatteita, mm. takkeja ja juhlamekkoni. Okei, virheostoksia sattuu jokaiselle, mutta en ymmärrä mitä olen ajatellut muutaman vaatekappaleen kohdalla... No, kulkeutuvat kohta vanhempieni luokse ja sieltä sitten kirpparille ja hyväntekeväisyyteen tämä järjestön kautta.

On näköjään hyvä muuttaa tasaisin väliajoin, ettei pääse kertymään liikaa tavaraa. Ja muistaa taas vastustaa kiusauksia kaupassa! Päätin myös, että pakkaan mukaani joitain juttuja esim. keittiöön Finskin painorajojen salliessa, ettei tarvitse ostaa paikan päältä ihan kaikkea.

Vaikka omillaan asuminen tietää lisäkuluja niin olisi varmasti ollut isompi kulttuurishokki, jos olisi pitänyt muuttaa soluasuntoon parin muun harjoittelijan kanssa. Ja odotan ihan hirveästi, että pääsen sisustamaan kämppääni! Siitä tulee tosi hieno, I tell you, tosi Feng Shui! (lue askeettinen, koska en osta mitään rojua)

Aaaargh, voi että kun tää muutto olisi jo ohi!

3 kommenttia:

 1. när ska du flytta från Åbo alltså?

  VastaaPoista
 2. Det största flyttlasset åker härifrån 3.-4.12 men helt och hållet ska jag vara borta från Åbo typ den 20.12

  Ska fira jul hemma och sedan till Nyår åker jag till La Belgique!

  VastaaPoista
 3. okej! jag är imponerad att du är ute i så god tid! mit flyttpackande inleds alltid dagen före jag ska flytta och då blir det ba JOBBIGT.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...