keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Opiskelusta yliopistossa

Kyllä se on sittenkin totta, että opiskelusta ja oppimisesta voi ihan oikeasti nauttia ja olla innostunut! Tuntuu vihdoin, että olen löytänyt sen oman juttuni ja alani. Luen mielelläni gradukirjallisuutta, koska se kertoo asiasta, josta olen oikeasti kiinnostunut. Odotan ihan älyttömästi Brysselin vuotta, koska pääsen itse mukaan näkemään ja kokemaan, millaista työ alalla on.

Sitäpaitsi käyn juuri nyt kurssia nimeltä kulttuurijohtaminen, joka sekin vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta - luentopäiväkirjan pitäminen blogin muodossa ei tunnu yhtään työltä, kun pääsee käsittelemään mielenkiintoisia näkökulmia ja kysymyksiä!

Voiko olla, että täytyy todella kärvistellä yliopistossa se about 5 vuotta, että pääsee käsiksi siihen omaan juttuunsa? Että löytää juuri sen alan, josta oikeasti on kiinnostunut. Sen takia melkein voinkin sanoa, että ei haittaa pakolliset kansantaloustieteen ja logistiikan kurssit! (yleissivistystä ei tietenkään voi kieltää, mutta jos metsäteollisuuden rahtiliikenteen optimoiminen ei kiinnosta niin ei se vaan sitten kiinnosta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...