keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Sitä sun tätä

Vapaapäivät ei tee mulle hyvää... Ihan pakko oli käydä H&M:ssä käyttämässä -20%-kupongit, jotka olivat vielä tänään voimassa. Ginastakin irtosi hauska raitahuivi, jonka bongasin tästä blogista. Suosittelen, ihana inspiraatio ainakin mulle! Tässä vähän ostoksia... Raitoja raitoja / oon pitkään halunnu tuollaisen valkoisen paidan, jossa on rypytys olkapäiden kohdalla / toinen pitkään ostoslistalla ollut on leveä musta vyö:

Hieman tuli morkkis noista ostoksista, koska mun pitäisi säästää Rooman-matkaa varten. Mutta Roomassa pitää olla tyylikäs, ei sinne voi missä tahansa kuteissa lähteä!

Vapaapäivät ei tosin ole pelkästään hyvää aikaa shoppailulle, vaan myös siivoukselle! Tänään siis olen ahkerasti juossut kämpän ja pesutuvan väliä, vienyt roskat eri kierrätyskippoihin ja kohta jatkan tiskauksella. Illalla laitan sitten puhtaat vaatteet nätisti kaappiin - imurointi on pakko jättää huomiselle, sitä en ehkä enää tänään ehdi.

Eilen ehdin tosin käydä töiden jälkeen tsekkaamassa elokuvan Nine, jossa esiintyy mm. Penelope Cruz, Marion Cotillard, Judi Dench and the list goes on. Kyseessä on musikaalielokuva, joka sijoittuu Italiaan 60-luvulle ja elokuva-alalle. Mulla ei ollut mitään odotuksia leffasta ja täytyy myöntää, etten vieläkään tiedä mitä pidin tästä musikaalista, tykkäsinkö vaiko enkö... Lyhyesti + ja -

+ Näyttelijät
+ Näyttelijöiden laulutaidot, etenkin pidin Cotillardin tummasta äänestä. (hän on muutenkin yksi suosikeistani)
+ ITALIA! Anguillarakin pääsi mukaan, siellä uitiin syksyllä lämpimässä järvivedessä ja syötiin pasta al vongole! Mi piace!
+ Rooma. Vaikka Roomaa oli liian vähän.

- Tarina. Ei vaan sytyttänyt ohjaajan naisseikkailut
- Hieman ontuvat musiikkinumerot - vain muutama laulu jäi mieleen
- Musiikkinumeroiden sijoittelu - ei aina tuntunut luonnolliselta

Miinuksena voi ehkä myös lukea Penelopen hurjan soolonumeron, joka olisi voinut olla vähän hillitympi. Burleskista pidän, mutta tämä tietty kohtaus sai mut kyllä punastumaan... Rrrrauncy! Täytyy myöntää, että olin pettynyt kokonaisuuteen, vaikka näyttelijät maailmanluokkaa olivatkin. Kohtaukset tuntuivat vähän irrallisilta, esim Fergien esittämän naisen osa jäi epäselväksi kokonaisuuden kannalta.

Vielä täytyy kommentoida yhtä juttua, nimittäin Kelly Osbornea! Wau! Hänhän osallistuu Ameriiikan Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaan, on neiti kyllä upeassa kunnossa. Inspis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...