tiistai 2. helmikuuta 2010

Jusseja

Katselin viikonloppuna Jussi-galaa ja en malta olla kommentoimatta.

Ensinnäkin ihan hävettää myöntää, että en ole nähnyt yhtäkään suomalaista elokuvaa teatterissa viime vuonna. Nolla, zero, nada. Toisaalta kun ehdokkaat yleisö-Jussin saajaksi esiteltiin, oli joukossa monta leffaa, joista en edes ollut kuullutkaan! Miten tämä on mahdollista?! Elänkö muka oikeasti jossain kulttuurityhjiössä, johon ei uutiset uusista elokuvista pääse tunkeutumaan?

Luen sanomalehden joka aamu, katson uutiset telkkarista ja luen nettiä joka päivä. Ja silti en ollut kuullutkaan monesta ehdolla olevasta leffasta - voisiko syy olla vaan minimaalisessa markkinoinnissa ja levityksessä? Tällä hetkellä Turun Finnkinossa menee 4 suomalaista leffaa, joista vaan kahta olen nähnyt mainostettavan/arvosteltavan aikakaus- ja sanomalehdissä. Eikö kriitikotkaan enää käy katsomassa suomalaisia elokuvia? Vai luenko vain vääriä lehtiä?

No, nytpä lupaukseni vuodelle 2010 onkin käydä katsomassa myös suomalaisia elokuvia teatterissa. Luulen, että aloitan leffasta Jos rakastat, se vaikuttaa mukavan suloiselta ja erilaiselta suomalaiselta leffalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...