keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Parfym

Koska olen vieläkin flunssassa, on mulla tänään ollut aikaa tehdä ostoslistaa maaliskuun Rooman-matkaa varten

Ensimmäisenä listalla on uusi hajuvesi! Tällä hetkellä käytän Chanelin Chancea, joka on musta tosi ihanan tuoksuinen. Kesällä käytin Diorin kesätuoksua ja aiemmin hyllystä on löytynyt Tommy Hilfigeriä, Bossia ja Ralph Laurenia.

Nyt on siis aivan uusi tuoksu haussa, vaikka Chanelista tykkäänkin. Haluaisin kesäksi jonkun raikkaan tuoksun ja Ruosin Ellestä bongasinkin Estée Lauderin Bronze Goddessin.



Lehdessä tosin luki, että tuoksua saa vain kesällä, joten voi olla, että täytyy jättää tämän hankkiminen toukokuun Brysselin-matkalle. Ja kyllä, ostan hajuveteni melkein aina lentokentältä (tai laivalta) ihan hinnan takia. Lentokentillä yleensä on myös parempi valikoima eri kokoja ja ulkomailta saattaa löytää tuoksuja, joita Suomessa ei myydä.

Toinen mielenkiintoinen tuoksu olisi Givenchyn Hot Couture.


ja kolmas USAn InStylestä bongattu Michael Korsin Very Hollywood



Kaksi viimeistä on yllättävän makeita mun mieleen, mutta jotenkin tekisi mieli kokeilla jotain uutta. Guccin Flora-tuoksu on myös ihana, mutta se on kaveripiirissäni (yllättäen, nimensä ansiostakin kai) suosiossa, enkä halua samaa tuoksua kun kaikilla muilla :D

Täytyy siis suunnata kentälle hyvissä ajoin, että ehdin haistella kaikki ihanat tuoksut läpi!

Toisena listalla on kesäinen huulikiilto. Olen ihan ihastunut Diorin huulituotteisiin ja etenkin Addict-sarjaan. Seuraava vaihe onkin yrittää valita kiva sävy, kesäksi tekisi mieli ostaa joku kiva marjanpunainen kiilto!

Njam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...