lauantai 30. heinäkuuta 2011

Yellow fever hits Brussels


Photo & Video Sharing by SmugMug

Kuten monet muutkin belgialaiset ja Belgiassa asustavat blogia pitävät, olen minäkin höpissyt viime päivinä Forever21-vaatekaupasta, joka avasi tänään ensimmäisen Belgian myymälänsä tänne Brysseliin. (Antwerpen seuraa myöhemmin tänä vuonna perässä "flagship storella", joten saamme maahan hulppeat kaksi F21-myymälää.)


Photo & Video Sharing by SmugMug


Faktat ovat seuraavat: Myymälä on Brysselin suurimmalla ostoskadulla Rue Neuvella alkupäässä, lähellä oopperaa. Pinta-alaa myymälällä on ihan kivat 2900 neliötä, johon kuitenkaan ei ole mahtunut Forever 21+ eli merkin plussakoot. Tämänpäiväisen tutkinnan perusteella kaupassa on siis tarjolla vaatekoot XS-L, joka on varmasti ihan loogista: jonossa seisoessani oli korkkareissani reilusti päätä pidempi muuta sakkia (siis MINÄ!! 167cm...) ja n. sata vaatekokoa isompi... Toisaalta olen löytänyt useita belgialaisia xl-blogeja, joissa kaikissa harmitellaan F21plussan puuttumista. Voisihan sitä kuvitella, että melkein 3000 neliöstä löytyisi edes pieni nurkka tälle mallistolle.

Ilmoituksissa sanottiin, että kauppa avautuu klo kymmenen ja 9.30 paikalla alkaisi tapahtua. Olin jonossa hyvissä ajoin ja yllätyin kuinka vähän porukkaa paikalla ylipäätään oli! Skandinaavinen täsmällisyys kohtasi belgialaiset unikeot ;)


Photo & Video Sharing by SmugMug
Saa nähdä mihin filmille sitä on oikein päätynyt. Ehkäpä uutiset? :DHeinäkuu belgialaisittain. Lämpötila 15 astetta

Ensimmäiset asiakkaat saivat marssia kauppaan kunniakujan läpi aplodien saattelemina. Työntekijät jakoivat Starbucksin vouchereita ja pienen lahjakassin.


Photo & Video Sharing by SmugMug

Suloinen DJ-poika huolehti musiikista
Seuraavassa päivityksessä hieman kuvia kaupasta sisältä sekä päivän "saalis".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...