lauantai 16. heinäkuuta 2011

Confessions of a shopaholic

Lainasin tähän päivitykseen otsikon kirjasta ja leffasta. Ihan NIIN paha tilanne ei kuitenkaan ole, vaikka matkalla kotiovelta kotiovelle ostin meikkipaletin ja kahdet kengät....

Tarina alkaa Ryanairin lennolta Lappeenrannasta Belgian Charleroi'aan. (ei mitään hajua miten tuo taivutetaan...) Inflight lehdestä bongaan Urban Decay'n Naked-luomiväripaletin hintaan 35 €. Hei come on, eihän tuollaista VOI ohittaa, katsokaa nyt!!! Nyt olen siis onnellinen luomiväripaletin omistaja, eikä minun enää koskaan tarvitse ostaa luomivärejä. Ever. I promise.



Kuva lainattu Karkkipäivä blogista. Kiitos lainasta


Seuraava ostosrysä oli oma kotikatuni täällä Brysselissä; siskoni tyttöjensä kanssa tuli hakemaan minua kentältä ja suunnistimme sen jälkeen hoodseilleni. Haussa tytöille vaatteita ja kenkiä, täällähän on siis myös vielä alet käynnissä. Kenkäkaupasta nro 1 löysin Puman tennarit 20 € (lähtöhinta 75 €). Kaikkein parhaat kävely = turistauskengät olivat mustat Puman tennarit, jotka tällä hetkellä ovat paikassa X muuton jäljiltä. Kenkäkaupasta nro 2 (suosikkini Milano Mon Amour) löysin tummansiniset tosi stylet mokkaloaferit 35 €, lähtöhinta myös 75 €. Ne sopivat muuten täydellisesti Gantin tunikaani.

Mitä tästä opimme?

1) aina on hyvä päivä shopata

2) säästin aleostoksillani 95 €


Okei. Nizzassa ensi viikolla (ja koko loppuvuonna missään maassa/kaupungissa!!) EN osta kuin ruokaa ja juomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...