maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tyyli-inspiraatio: loma NizzassaNyt minäkin olen löytänyt Polyvoren ihmeellisen maailman! Tässä toivetyyliä Nizzaan. Maksimekko on ostettu ja korkeat sandaalit (tosin ei ihan noin hulppeat, kuin kuvassa olevat Michael Korsit...). Maria Montazami-laukku olisi aivan mahtava ja tuollainen clutch - mikähän mahtaa olla materiaalin nimi suomeksi kun se englanniksi on wicker? Rottinkikalusteista kyllä puhutaan, mutta voiko siitä tehdä myös laukun?! :D

Myös sandaalit ovat MK:n ja tuollaiset tyylikkäät ja yksinkertaiset varvassandaalit todella tarvitsisin. Tämänhetkisen kaupungin kenkävalikoima vaan ei ole sieltä tyylikkäämmästä päästä.... kamalia mauttomia muovikenkiä suurimman kenkäkaupan ikkuna täynnä. Yök.

Tänään bongasin myös aivan ihanan perhoshuivin merkiltä Soaked in Luxury mutta 25 €:n hinta tuntui hieman korkealta tavallisesta puuvillahuivista ja jätin sen vielä kauppaan.

Mutta iso hellehattu on pakko saada! Tuo tumma kuvassa on aivan täydellinen, onko joku nähnyt Suomessa vastaavaa? Tajusin nimittäin, että olen Brysselissä ennen Nizzan matkaa tasan yhden päivän ja se on sunnuntai = silloin avoinna ovat vain suurimmat ruokakaupat...

Ainiin! Tuon tyylistä torahammas-kaulakorua katselin No Conceptin ikkunassa, mutta apua, että se oli kallis! Onneksi H&M:ltä löytyi ainakin aiemmin keväällä halvempi versio hauskasta korusta.

Mitä teidän mielestänne Riviera-tyyliin kuuluu? Onko joku must-have-juttu tai mitä ei ainakaan pitäisi laittaa päälle? Vinkkejä otetaan vastaan!! :)

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa just ihanalta kollaasilta Nizzaan tai minne vaan rantalomalle! Nuo hatut ja matalat sandaalit ainakin on must juttuja :)

  VastaaPoista
 2. Åh vad fint! Jag har också lite tittat på sådana där stora stråhattar, kolla Stockmann och Indiska. Granit i Sverige hade också helt ljuvliga hattar - kanske resesällskapet kan köpa dig en? :) Eller månne du inte hittar något i Nice också!

  Jag har alltid tänkt att nån slags 50-talsglamour hör till Rivierastilen, med stora scarfar och solglasögon, breda kjolar och/eller capribyxor och ballerinor. Det beror väl på vad man har tänkt göra där - visst har du nån snygg bikini med? ;)

  VastaaPoista
 3. Sofiina: toivottavasti osuisi kohdalle kaunis hattu, haluaisin niin tuollaisen leveälierisen aurinkohatun :) Ja voi kun olisi rahaa ostaa juuri nuo kollaasin tuotteet... No aina voi haaveilla!

  Inka-Maria: om jag bara skulle befinna mig i en stad med Stocka och Indiska... Måste kanske göra en utflykt till huvudstaden. Och håller helt med; Rivieran får också mig att tänka på glamour á (hur får man accent grave på en Mac?!) la 50-tal. Och bikini... joooo fast bikini body har jag ju inte så det hjälper inte fast man skulle ha den snyggaste bikinin ever :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...