sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Shopping shopping: Bluewater / Antwerp

Harmi, että Paradise Oskarimme joutui esiintymään ensimmäisenä eilen! Uskon, että se aivan varmasti vei ääniä ja että kaunis balladi olisi sopinut mainiosti johonkin keskivaiheille reippaampien laulujen väliin. Olisin todella toivonut Alexille parempaa menestystä ja Belgialta edes muutamaa pojoa!! Mihin ihmeeseen ne meidän äänet oikein hävisivät?! ;)

Euroviisuiltaa edelsi pieni ostosreissu Antwerpenin kaupunkiin ja sitä ennen ehdin katsella hetken siskontytön maahockeypeliä. Otti hieman kyllä päähän kun ketän laidalla huomasin kameran muistikortin olevan kotona... Ei sitten tullut kuvia meidän maahockeymimmistä. Next time.

Antwerpen on muuten aivan uskomaton shoppauskaupunki, josta löytyy merkkejä laidasta laitaan. Belgialaissuunnittelijoiden kaupat löytyvät sieltä kuten myös isot merkit H&M/Zara/Mango-linjalta Emporio Armaniin, Hermès'iin ja Gucciin. Siltä väliltä löytyykin sitten kauppaa jos jonkinmoista ja useita merkkejä, joita ei kaikkialta Euroopasta saa.

Kerroinkin jo, että viime maanantaina teimme myös pienen shoppausretken; ajoimme autolla Ranskan Calais'iin, josta hurautimme junalla Englannin kanalin ali Brittien puolelle ja ostoskeskukseen nimeltä Bluewater.

Photo & Video Sharing by SmugMug




Buu, en osannut muokata kuvista junan valaistuksen keltaista väriä pois :(

Bluewater on tarkoitettu ihan normaalille lompakolle, joten esim. Hermès'tä sieltä ei kannata etsiä. Mutta brittimerkkejä kuten TopShop ja Monsoon löytyy, Gap, M&S, River Island(jonka myöhemmin bongasin Antwerpenistäkin...!!) Tällä kertaa kurssikin oli oikein suosiollinen! Kaikin puolin mahtavan kiva päiväretki ja uskon, että koko porukka oli tyytyväinen, etenkin skidit, jotka tykkäsivät, että Eurostarilla kanalin ali matkustaminen autojunassa oli "trop cool" vaikka kaloja ei näkynytkään.

Melkein onnistui... :D Liina valmiina shoppaamaan kummin kanssa!



No mitäs sitten tuli ostettua?
Photo & Video Sharing by SmugMug

Kengät Topshop, laukku River Island, musta ostoskassi Marks&Spencer
2008 Irlannista ostin M&S:n ruokakaupasta kaksi shopperia ja nyt oli pakko päivittää uusin malli. Ekologinen ja aika tyylikäskin EI muovipusseille. Kassi sanoo: "There is no love sincerer than the love of food" (George Bernad Shaw)

Mekko Monsoon

Teeppari Topshop. Kivan leveä malli!

Fuksianpunaiset Dorothy Perkinsin housut jätin heti siskon autoon, joten niistä ei nyt tullut kuvaa. Teidän on nyt vaan uskottavat, että ne on ihan sikamageeet :D Aijuu ja Antwerpenistä ei lähtenyt tällä kertaa messiin kuin Kiehlsin kasvopesu (mahtavaa palvelua siellä putiikissa! Ja oli viel komee tumma miesmyyjä kun neuvo mua ;) ) ja Massimo Duttin neulottu pitkä liivi.

Nyt IHANAA LEIJONAT IHANAA!

2 kommenttia:

  1. oi ku kaipaan kans bluewateria.. oon käyny siel kans ja on kyl iso paikka :) elokuvateatteri kans must paikka käydä ku sinnepäin kävellessä siel oli sillo pieni karuselli alakerrassa.
    Onneks muutan kohta englantiin taas, ni pääsee sit sinnekki jälleen ;) paras paikka sadesäällä westfieldin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Moikka Anonyymi, mäkin ihastuin kyllä Englantiin ja tuli sellainen olo, että siellä vois hyvin asua! Ihmiset oli tosi mukavia ja se brittiaksentti vaan on niin siisti!

    Bluewaterissa ei ehditty tällä kertaa käydä kuin kaupoissa, mutta se leffateatteri vaikutti aika hienolta. Kuulin, että siellä on myös muuta aktiviteettia tyyliin kiipeilyseinä! Seuraavan kerran sit... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...