sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hullut Päivät -ostoslistaa

Myönnän, odotan aina hetkeä, kun keltainen kuvasto kolahtaa postilaatikosta. Vaikka nettikuvastoa pääseekin katselemaan jo etukäteen, on paperinen Hullarikuvasto vaan niin se juttu!

Syksyn kuvastosta löysin muutaman kivan jutun, jotka pitää käydä kotiuttamassa.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tuota Kartellin Bourgie-valaisinta olin tarjoukseen salaa toivonutkin, joten arvaatte varmaan, että pieni hurraa-huuto pääsi kun keskiviikon kohdalta se löytyi. Toinen keskiviikon ostos tulee olemaan Tivolin pieni suloinen radio, jota suunnittelin keittiöön. Lauantaina voisin sitten käydä hakemassa tuollaisen korutelineen pukeutumispöytää koristamaan. 

Herkussa tulee varmasti käytyä useammankin kerran, ja kosmetiikkaosastolta täytyy hakea täydennystä meikkipussiin. Vaatepuolelta meinasin pysyä kokonaan poissa - mitään pakko saada -fiilistä kun ei syntynyt tämän syksyn vaatetarjouksista. Alusvaateosastolta täytyy silti hakea uusia alusvaatteita, mm. Viania-rintaliivejä, jotka ovat ehkä maailman parhaimmat liivit ja todellinen Hullut Päivät -perinne :D

Nii-in, odotan kovasti alkavaa viikkoa Hullareiden takia. Löytyykö paikalta muita keltaisia shoppauskummituksia? ;)

7 kommenttia:

  1. Kartellin Bourgie on kyllä hyvä ostos! Meillä on yksi Bourgie, josta tykkään tosi paljon. Itse ajattelin kokeilla muutaman löydön ostamista Stokkan nettikaupasta, koska ajatus ison mahan kanssa ryysimisestä Hullareilla ei juuri nyt houkuttele. Saa nähdä tukkeutuuko nettikauppa keskiviikkoaamuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bourgieta olen miettinyt jo pitkään, ja nyt rynnistän sen hakemaan! :)

      Monta kertaa olen muuten ihmetellyt, miten raskaana olevat naiset ja ihan pienten lasten äidit uskaltavat ihmismassan sekaan! Voin vaan kuvitella, miltä taaperoista tuntuu katsella jalkoja, takapuolia ja joka puolella viliseviä keltaisia kasseja rattaista - minua ainakin pelottaisi :/ Ja se melu siihen päälle vielä... Hui.

      Toivotaan siis, että verkkokauppa toimii ja sinäkin pääset turvallisesti ostoksille! Aika mukavasti nettikaupassa tarjouksia olikin.

      Poista
  2. Minä en jotenkin jaksanut innostua Hullareista ollenkaan. En pidä kauheasti ihmistungoksesta muutenkaan, mutta suunnittelin tässä avaavani kyllä keskiviikkona netin ja katsastavani, yltävätkö hullarit sinne saakka ja jos niin mimmoisia tarjouksia siellä puolella on tarjolla. Voin hyvin tilata tavarataloon ja noutaa ensi viikolla jos siellä jotain kivaa sattuisi olemaan. Saas nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saitko nettikaupan toimimaan? Luin netistä paljon vihaisia kommentteja, että sivut olivat ihan jumisa :/

      Aamulla oli kyllä kaupassakin hurjasti väkeä, mutta onnistuin saamaan itselleni lampun! :) Yleensä minäkään en tykkää tungoksesta, mutta Hullareissa on jotain outoa tunnelmaa. Kun tietää, että joutuu tungeksimaan ja jonottamaan, niin sen vielä kestää ;)

      Poista
    2. Sain verkkokaupan tänään toimimaan, eilen vasta iltapäivällä niin tottakai tahtomani olivat eiliseltä jo menneet. Tänäänkin sain vain neulemekon jota toivoin (ja miehelle sateenvarjon kun hajotti omansa). Pusero jota olin katsellut ei suostunut aukeamaan ollenkaan, enkä nyt ole kyllä enää tarkistanut. Sinällään säästöä kun eiliset haaveet jäivät saamatta, mutta harmittaa se verkkokaupan toimimattomuus kyllä täälläkin.

      Poista
  3. Hei, onnittelut valaisimen nappaamisesta! Itsekin jonottelin 3. kerroksessa ja aikas moni siellä näytti lampun takia tulleen, eli sulla kävi tuuri! Itsellänikin kävi, onnistuin nappaamaan viimeiset Ugg-hanskat haluamassani värissä ja kun sovitin kokoa, se oli just eikä melkein. Vähän kummastelin, kun rouva edelläni kahmaisi hanskoja ainakin 6 paria syliinsä. Mahtaakohan hukata usein hanskansa vai lahjaksiko hankki niin monet? :D

    VastaaPoista
  4. Olen juuri "sopivasti" käymässä Suomessa ja vaikka tuonne ei pitänytkään lähteä, eksyin jotenkin kummasti paikalle. :) Mukaan tarttui tällä kertaa vain muutama kirja, aikaa oli sen verran rajallisesti että en täysin ehtinyt asiasta innostua. Tuolla iskee kuitenkin usein ihmeellinen ostoskeluvimma... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...