tiistai 23. lokakuuta 2012

Halloweenkurpitsat!

Ollaan taas Halloweenin kieppeillä, siis kurpitsaa kehiin!

Go traditional:
Photo & Video Sharing by SmugMug

Go quirky:


Go colorful:


Go totally overboard!

All pumpkin photos from MarthaStewart.com

Itse en ihan tuollaisiin viimeisten kuvien övereihin lähtisi, mutta myönnän, että olen kurpitsafani. Tänä vuonna kotiani koristaa muutama vihreä ja vaalea koristekurpitsa - nuo oranssit kaverit taidan jättää kauppaan.

Marthan kuvia katsellessa tulee myös kauhea into pitää kunnon Halloweenjuhlat, ehkäpä ensi vuonna jos vihdoin olisi aikaa paneutua koristeluun ja tarjoiluun. Mainio koti-inspissivu marthastewart.com kyllä on...! Löytyykö muita Martha-faneja? :)

2 kommenttia:

 1. Hei kiitos vinkeistä, en varmaan ihan tuollaisiin taideteoksiin yllä, mutta jotain taidan kuitenkin väkertää. Lapsilla on kouluissa Halloween juhlat jo tämän viikon lopulla, koska ensi viikolla on syysloma. Lauantaina saamme hyvät ystävämme illalliselle, joten taidan yhdistää iltaan jotain Halloweenia jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amerikkalaiset kyllä osaavat tämän kurpitsataiteen! Muutama vuosi sitten onnistuin itse kaivertamaan kissan ja perus-Jack O'Lantern-naaman, mutta hitsin kova työ siinä oli :D

   Kiva, jos kuvista löytyi inspiraatiota ja vinkkejä! Tuolla Marthan sivulla on kyllä kaikkea kivaa. Onnistuneita illallisia teille sitten lauantaina! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...