keskiviikko 31. lokakuuta 2012

No7 -meikit taas Suomessa!

Kyllä, olen niin vanha, että muistan No7-kosmetiikkamerkin 90-luvulta... Ensimmäiset ihonhoitotuotteeni olivat juuri kyseiseltä merkiltä.

Nyt luin hyviä uutisia - meikit tulevat takaisin Sokoksen valikoimiin, hurraa! Juuri nyt käytössäni on No7-sarjan kasvovoiteet, seerumi, silmänympärysvoide ja BB-voidekin tuli hankittua. Tuotteissa on mielestäni ihan loistava hinta-laatu-suhde, joten odotan jo pääseväni hipelöimään meikkivalikoimaa.

Kaikista ihaninta on silti se, että kauneusguru Lisa Eldridge on ollut uudistamassa No7:iä.


Lisan nettisivuilla on paljon meikkivinkkejä, ja sieltä voi katsella myös hänen legendaarisia videoitaan. Mutta takaisin No7:iin. Kaikki kauneudesta -artikkelista ei käy ilmi, ovatko tuotteet jo kaupoissa, joten täytyy siis käydä Sokoksella kurkkaamassa. Kosmetiikkafriikki is happy! :D

10 kommenttia:

 1. JEEE!!! :) No7 oli ihan ehdoton meikkisuosikkini kun asuin Englannissa ja harmistuin kovasti kun se aikoinaan Sokkarin valikoimista poistui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja voisi kuvitella, että tämä uudistunut No7, jossa Lisa ollut mukana, on vielä parempaa tavaraa. Ainakin toivottavasti! Heti pitää kyllä kokeilla, kun vaan tuotteet tulevat myyntiin. :D

   Poista
 2. Onpa kiva uutinen! Mä meen mielelläni tutkailemaan noita meikkejä. Ja Lisa Eldridge, hän on vaan niin taitava ja symppiksen oloinen. Voi kun saisi hänet antamaan meikkivinkkejä itselle joku kerta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kata ja kiva kun kommentoit! :)

   Mä olen ihan Lisa-fani; pidän hänen rauhallisesta ja neutraalista tavastaan esiintyä ja esitellä meikkejä ja lookeja, ja että hän käyttää tuotteita ihan laidasta laitaan, sekä kalliita juttuja, että ihan kempparituotteitakin.

   Olisi tosiaan ihana päästä hänen meikkiohjaukseen! :)

   Poista
 3. Jes! Minäkin olen No7:n faneja, oli tosi ärsyttävää, kun maahantuonti loppui. Siirryin silloin Lumeneen, mutta No7 menee taas harkintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut kovin tyytyväinen uusiin No7-ihonhoitotuotteisiin, joten odotukset meikkien suhteen ovat korkealla. Ainakin pitää testata ripsiväriä, joka omien muistikuvieni mukaan oli laadukas hintaansa nähden. :)

   Poista
 4. Odotan jo hirveästi, että pääsen hipelöimään näitä uutuuksia!:) Itse en ole No7:n meikkejä ennen testaillut, mutta nyt varmasti aion.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! :) Toivottavasti Suomeen tulevassa sarjassa olisi paljon eri värivaihtoehtoja ja tuotteita. Ainakin uuden huulipunan tarvitsisin... :)

   Poista
 5. On tosiaan huikea meikkisarja kyseessä, itse asun Englannissa ja ostin juuri No.7 Fanomenal lash-seerumin hintaan 22 puntaa täältä, eli ei kallis ripsiseerumiksi ja ylelliseltä vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on varmaan paljon sellaisia tuotteita, mitä Suomeen ei edes tule! Mun mielestä juuri hinta-laatu-suhde on No7:ssä hyvä ja että merkkiä saa tavallisista kaupoista. Kivoja perusmeikkejä siis! :) Kiitos kommentista Nina! :))

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...