torstai 25. lokakuuta 2012

Sisustusunelmia: Loviisan Aitta, Rusko

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tänään kävin piipahtamassa ihanassa sisustusparatiisissa Loviisan Aitassa, Ruskolla, hieman Turun ulkopuolella. Kauppa on ihka oikean maatalon aittaan ja kuivuriin rakennettu sisustajan unelma, josta löytyy merkkejä, kuten Gant Home, Sia, Comptoire de Famille, Linum ja Riviera Maison. Kuivurista löytyvä Riviera Maison -maailma taitaakin olla Suomen suurin!

Aitasta löytyi jo joulun tunnelmaa.
Loviisan aitasta löytyy myös romanttisia vaatteita ja asusteita, kaikenlaista ihanaa keittiöön ja kattaukseen, ja oikeastaan ihan kaikkeen kodin sisustukseen. Tavaraa on paljon, joten vierailuun kannattaa varata hyvin aikaa, että ehtii katsoa joka nurkan ja pöydän läpi! Punainen kuivuri oli pyhitetty täysin Riviera Maison -tuotteille.Mukaani lähti muutama jouluaiheinen pieni sisustusjuttu, mutta voi olla, että vielä ennen joulua teen uuden retken Ruskolle. Mm. kovin kauniita valaisimia aitassa oli esillä, ja vähän jäi harmittamaan, etten ostanut tuota suloista valkoista Merry Christmas -kynttilää. 

Loviisan aitta on arkisin auki vain klo 18 asti, joten Turusta on työpäivän jälkeen hieman vaikea sisustusostoksille lähteä. Onneksi aitta on auki myös viikonloppuna, lauantaina 10-16 ja sunnuntaina 12-16!

Miten teihin iskee tällainen shabby chic / country romantic sisustustyyli? Entä onko joku muu käynyt tekemässä löytöjä Ruskolla?

Jos joulufiilistely jo houkuttaa, voitte myös käydä kurkkaamassa ihaninta joulukauppaa, johon olen törmännyt! Harmi vain, että kyseinen kauppa on hieman liian kaukana viikonloppuvierailua ajatellen...

4 kommenttia:

 1. Oih! Viime vuonna olin Loviisan aitassa vierailemassa juuri ennen joulua. Oli ihan mahtava paikka kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, minulta on mennyt tämä kommentti ohi, anteeksi!

   Mutta juu, minäkin haluaisin käymään tuolla vielä ennen joulua: vaikka nytkin heillä oli jo paljon joulutavaraa, niin uskon, että sitä on vielä paljon tulossa. En myöskään osannut vielä katsella joulujuttuja, kun juhlaan on vielä aikaa. :) Ihana paikka Aitta tosiaan oli ja siellä sai hyvin aikaa kulumaan ;)

   Poista
 2. Ah mikä sisustustaivas!!:P Olen jo pitkään halunnut käydä Loviisan Aitassa, harmi vaan tosiaan, että se on hieman kaukana:/ Joskus sinne täytyy kyllä päästä vaikka kesälomareissulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä Turustakin sinne on tietysti matkaa, joten oma auto pitää melkeinpä olla. Toivottavasti pääset pian käymään Aitassa, siellä oli kyllä paljon nähtävää, ihasteltavaa ja ostettavaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...