maanantai 29. lokakuuta 2012

Goodbye sanavahvistus!

Hei rakkaat lukijat ja erityisesti kommentoijat! Sain juuri tietää, että kommenttiboksissa on ollut sanavahvistus päällä - pahoittelut! Olen jo kerran uudessa Blogger-käyttöliittymässä käynyt sen poistamassa, mutta näköjään se oli taas pamahtanut päälle. Olen itse voinut vastata kommentteihinne ilman sanavahvistusta, joten en ole osannut epäillä mitään.

Eli nyt pitäisi olla kommentoinnin helpompaa! :))

5 kommenttia:

 1. KIITOS!!! Tämä oli ihana uutinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua NIIN ahdistaa, että se oli päällä enkä huomannut! :(( Inhoan itse sitä tarkistusta, kun en koskaan saa sanoja läpi ensimmäisellä kerralla. Mä luulen, että siinä Bloggerin uudessa liittymässä on ollut jotain häikkää alussa, että se on pamauttanut sen päälle uudestaan kun olen vaihdellut käyttöliittymien välillä (ennenkuin uusi Blogger tuli pysyäkseen.) Ärsyttää, ettei se sitten mulle itselle ole näyttänyt vahvistusta niin oisin huomannut sen aiemmin.

   Poista
 2. Onko mulla sama vahvistus käytössä, kun oot Petra kommentoinut blogiini..? Täytyy ottaa myös pois asetuksista, jos näin on.

  VastaaPoista
 3. Joo se sanavahvistus ei tosiaan näy itselle, kun kommentoi omaan blogiin.

  Mulla on tosiaan ollut jo elokuusta asti se ongelma etten ole voinut kommentoida blogeihin joissa se on päällä ja oon siitä palautetta laittanut mutta asia ei ole korjaantunut millään tavalla eikä ole edes vastattu palautteeseen :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, kurjaa! Kyllä mun mielestä jotain pitäisi vastata, jos kysytään / otetaan yhteyttä! :(

   Mua harmittaa eniten se, että olin ihan satavarmasti ottanut sen pois päältä, kun siirryin Bloggerin uuteen käyttöliittymään. Siitä oli silloin puhetta mm. Pieni Lintu-blogissa ja tarkastin heti, että oma oli poissa päältä. Taisin kuitenkin vielä vaihdella vanhan ja uuden liittymän välillä, kun uudessa oli ongelmia mm. rivin vaihtojen kanssa. Varmaan siinä sitten mennyt taas päälle, ärsyttävää! :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...