lauantai 9. kesäkuuta 2012

Viikkoni kohokohta!

Keskiviikkona sain jo kesken työpäivää mahtavan yllätyksen, kun tällä hetkellä Bangkokissa asuva ystäväni yhtäkkiä ilmestyi eteeni! Muutama hetki siinä meni, ennenkuin edes tajusin, mistä on kyse... en yhtään tiennyt, että kyseinen henkilö olisi edes samalla mantereella saatika sitten Turussa!!! Sovimme treffit työpäivän jälkeen kesälomaansa viettävän Heinin kanssa, ja loppupäivä sujuikin mukavissa tunnelmissa työajan loppua odotellessa ;)


Photo & Video Sharing by SmugMug
Heini and the Louvre 06/2011


Kävimme Roccan terassilla syömässä, jonka jälkeen nautimme vielä drinkit joen toisella puolella Pinellan terassilla. Kameraa minulla ei tietenkään ollut mukana, joten kuvaamatta jäi sekä vieras, että ruoka-annos. Parsasalaattini oli kyllä ihan ok annos, mutta täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt Roccan terassin toimivuuteen: ensinnäkin henkilökunta oli epätietoinen, missä tilaus pitäisi tehdä (ensin meidät ohjattiin sisään, sitten takaisin terassille), toiseksi siitepöly oli vallannut juomalasit ja aterimet, joita sitten itse pyyhin puhtaaksi...

Ystäväni yllätti minut vielä ihanalla tuliaisella Beirutista, jossa hän oli ollut työmatkalla aiemmin keväällä. Harmi, ettei blogissani ole tuoksuominaisuutta, sillä saippua tuoksuu aivan ihanalta!


Photo & Video Sharing by SmugMug






Pienen lautasen ostin Belgiasta Maisons du mondesta. En vielä ole päättänyt, olisiko se sopiva kylpyhuoneeseen saippuan alustaksi vaiko kenties parvekkeelle koristeeksi!

Lauantai on Turussa ollut todella harmaa ja sateinen, ja olen viettänyt päivää kotihommia tehden. Illan ohjelmassa on kuitenkin EM-jalkapalloa ja omatekoista pizzaa: ilmakuivattua kinkkua, buffalamozzarellaa, tuoreita herkkusieniä ja rucolaa. Tomaattikastikkeen joukkoon silppuan omakasvattamaa basilikaa ja valkosipulia! Maistuis varmaan sullekin! ;)

Puss&kram,
Petra

4 kommenttia:

  1. Kyllä maistuis mullekin! Trevlig lördagskväll myspys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, det blev nog gott och dessutom mycket hälsosammare än en pizzeria-pizza: satt bara lite mozzarellaost och lagade en riktigt tunn botten. Hoppas ni också hade en skön lördagskväll med familjen! Men usch vad hemskt att det är redan måndag imorgon... :/

      Poista
  2. Ihana tuolleen yllättäen nähdä kavereita tai tuttuja, tai no ainakin jos näkee semmosen tosi huipputyypin :D. Mulla kerran kävi Suomessa silleen, että oltiin mun isän kanssa Keski-Suomessa kesäteatterissa (oltiin tultu sinne Oulun seudulta). Oltiin menossa katsomoon, kun yhtäkkiä joku huuteli meitä katsomosta ja siellä oli mun isän työkaveri joka on myös mun tuttu :D. Maailma ja Suomi varsinkin on välillä tosi pieniä.

    Melkeen pari vuotta sitten, kun opiskelin, olin menossa johonkin uusintatenttiin ja ooteltiin että päästään sinne luokkaan. Sitten yhtäkkiä "joku" poika alko kysellä, että ootko se "imlacking" paikkakunnalta XXX :D. Olin silleen, että joo ja samassa tajusin, että kuka se tyyppi oli :D. Kyseinen tyyppi oli siis mun rinnakkaisluokalla yläasteella. Tiesin, että se asuu Jyväskylässä, mutta ei tullut mieleenkään että kyseinen tyyppi tulis yhtäkkiä mua jossain vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan; oltiin kyllä puhuttu, että ystäväni tulee Turkuun kesällä, mutta en tiennyt milloin!

      Just jos joku puolituttu tulee vastaan omituisessa paikassa, niin mulla ainakin menee tovi, että tajuan kenestä on kysymys :D Jos joku vanha koulukaverini esimerkiksi tulisi yllätäen vastaan täällä Turussa, niin enpä tiedä tunnistaisinko heti... :D

      Tuo on kyllä niin totta, että Suomi on pieni, mutta maailma myös: viime vuonna Brysselissä toimistollamme oli mun lisäksi 2 henkilöä mun kotikaupungistani ja vaikka ei tunnettu/tiedetty toisiamme, niin yhteisiä tuttuja löytyi vaikka millä mitalla. Aivan käsittämätöntä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...