lauantai 2. kesäkuuta 2012

Onnea uusille ylioppilaille!

Minäkin päätin napata Lily.fi'n palstoilla kiertävän "haasteen" esitellä oma yo-kuva ja kertoa lakkiaispäivästä. Virallista kuvaa minulla ei enää olekaan mutta muutamia, ihan ensimmäisellä digikamerallani otettuja kuvia löytyi vielä vanhasta verkkoalbumista.


Photo & Video Sharing by SmugMug
Tämä kuva on otettu koulullani lakitusseremonian jälkeen.

Koska HP:n digikamerassani on tuolloin ollut ehkä puoli megapikseliä, kuvat ovat olemattoman pieniä. Tässä kuitenkin pieni vilaus yo-mekostani, joka teetätettiin juhlia varten.


Minkälaiset yo-/valmistujaisjuhlat teillä oli? Olisi hauska nähdä yo-kuvianne! Minun lakkiaispäivänäni satoi kaatamalla mutta juhlat olivat oikein onnistuneet. Teemaväri oli lempivärini fuksianpunainen ja tarjolla oli mm. tuoreita kirsikoita.

Toivottavasti tänään sää on suosinut juhlijoita, ihanaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Vilken vacker student du var Petra! Jag hakade på och postade en bild från när jag blev student. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vad roligt att du har startat en blogg! Så skoj det här med att blogga, man blir riktigt "hooked" :)

   Men usch vad det är länge sen jag blev student... nästan 10 år redan! :D

   Poista
 2. Kaunis mekko sinulla on ollut. Mulla oli lyhyet vetyperoksidiblondatut Marilyn-kiharat ja vaaleanpunaista huulipunaa. Onneksi en sentään sen mauttomampi, ettei ihan tule Johanna Tukiais-fiiliksiä. Mulla on edelleen YO-juhliin hankkimani harmaa Andiatan mekko, joka mahtuu, muttei enää istu kovin hyvin. Se on kuitenkin sinällään ajaton, että kantsis vielä ompelimoon korjattavaksi. Oi niitä aikoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...