lauantai 16. kesäkuuta 2012

Le ragazze a cantina piccola


Perjantain After Work avec mes meilleures amies

Photo & Video Sharing by SmugMug


En yleisesti ottaen rakasta muokattuja kuvia, mutta tällä kertaa päätin kokeilla jotain uutta. Mitä pidätte väriskaalasta? Mielestäni se jotenkin sopi helteiseen kesäiltaan. Ja tosiaan, vaihtelu virkistää! :)

Kauniit ystäväni ylhäältä alaspäin blogiton (!) Jenny, Jenna - Concrete on Silk ja Inka-Maria - La bellezza ha un gusto. Nautimme hieman proseccoa La Piccola Cantinan/Sergio'sin terassilla ja höpöttelimme viikoistamme. Turun kesä on suloinen!

6 kommenttia:

 1. Jenna är som plockad direkt ur nån modetidning! Wow, Flora represent alltså! :) -IA-Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eller hur?! Hon är så fotogenisk! :)

   Poista
  2. Alltså vad är det där för snack. Tack snälla ni. Ändå :)
   Hienoja kuvia Petra! Muokkaus on taidetta.

   Poista
 2. Moikka, Hyvännäköisiä kuvia ja ravintolakin näyttää aika idylliseltä. Millä sinä muuten muokkaat kuvia? Itse tykkään kokeilla paljonkin kaikkea uutta, mutta näin aloittelijana en ole keksinyt kuinka väriskaalaa sais muokattua. Oisko jakaa vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sergio's on hyvä italialainen ravintola Turussa, ihanasti joen varrella. Tämä Cantina Piccola on heidän kahvi/jädeterassi :)

   Nämä kuvat on muokattu ihan Picasalla ja sieltä löytämälläni värin muuntimella. Huomasin, että Picasaan oli tullut uusia ominaisuuksia ja päätin kokeilla. Mulla on kyllä haussa parempi kuvankäsittelyohjelma, mutta tähän asti olen pärjännyt Picasalla ja iPhotolla, jossa voi myös RAW-kuvia käsitellä. Mutta siis Picasa - toimii! :)

   Poista
  2. Ihan alkaa tehdä mieli tehdä kesäretki Turkuun. Edellisestä reissusta onkin vissiin 5 vuotta, ja silloinkin oltiin lähinnä Ruissalossa festeillä.

   Kiitti vinkistä tuon kuvankäsittelyn suhteen. Pitää todellakin katsoa, josko saisin ladattua tuon Picasan omallekin koneelle ja sitten vaan kuvia muokkailemaan. Mulla on toistaiseksi ollut käytössä vaan MS Office Picture Manager ja PhotoScape, eikä niillä nyt mitään ihmeitä aikaa saa. Kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...