sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäkengät!


En halua päättää viikonloppua tylsiin tunnelmiin, joten tarjoilen teille pienen shoppausjutun.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Sain kuin sainkin omakseni nämä kauniit kesäsandaalit Massimo Duttista. Lauantaina teimme pienen retken Louvain-La-Neuveen ja ostoskeskukseen, jossa ilokseni oli MD:n liike. Nämäkin olivat taas viimeinen pari, mutta erittäin hyvässä kunnossa oleva sellainen. 

Ihastuin sandaaleissa yksinkertaiseen tyyliin ja metalliseen nilkkaremmiin, jonka saa myös irroitettua. Myös nude ja valkoinen nahka on mielestäni tosi kaunis yhdistelmä. Nyt tarvitsisin vain kivat kesäshortsit, joissa olisi hieman pidempi lahje. En nimittäin voi kuvitellakaan laittavani jalkaan mitään minishortseja, joita kaupat ovat nyt pullollaan... Kertokaa, jos jossain bongaatte kauniit ja pidempilahkeiset shortsit, please! :)
ps. mökillä oli kaikki tärkeät tavarat tallella, eikä mitään oltu sotkettu. Varastetuista tavaroista voisimme vähät välittää, mutta inhottava tunne, että joku on käynyt tonkimassa meidän piilopaikassamme... Huomenna vanhempani menevät uudestaan mökille ja laittavat paikat kuntoon - päätimme, että yhdet tyhmät varkaat eivät meidän kesäämme pilaa!

7 kommenttia:

 1. Todella nätit sandaalit! :)

  Onneksi kaikki tärkeä oli säästynyt pitkäkyntisiltä. Se tunne on kyllä inohttava kun joku (ääliö) luvatta tulee toisen reviirille ja penkoo toisen omaisuutta. Ja se mielipahan määrä minkä se aiheuttaa...no onneksi asioilla on tapana järjestyä. Parempaa alkavaa viikkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :)

   Viikko alkoi oikein mukavissa merkeissä Nuvolen jäätelöllä kummipojan kanssa! Kyllä tämä tästä, vaikka eilen olin kyllä aika järkyttynyt. Aina sitä kuitenkin ajattelee, että ei meille niin voi käydä...

   Poista
 2. Olen huomannut sortsikaupoilla ihan saman ongelman. Normaaleissa sortseissa mitta alle 10 cm ja joku 14 cm on muka pitkä lahje!? Siis what the f**k? Henkalla tais kyllä olla myynnissä ns. kapeat bermudat. Niistä voisi saada aika säädylliset kesäsortsit, millä ehkä kehtaisi käydä töissäkin esim. Tai ylipäätään julkisilla paikoilla. Mun omat uudet sortsit on just sellaiset muka-pitkät, eikä niillä voi istuutua ilman että koko reisi on paljaana. Ne menee just kotipihalla, mökillä ja veneellä piilossa, mutta muuten niissä on kyllä tosi alaston olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös aiemmin ollut Henkalta ns. cityshortsit, joissa oli pidempi lahje. Tänään en kuitenkaan löytänyt sopivia ja kammoksutti, kun yksistäkin shortseista piti valita koko 46... Toisista meni 44 mutta niissäkin (muuten tosi kivoissa!) shortseissa oli juuri nämä minilahkeet. En kyllä ymmärrä, miten myös isoihin kokoihin laitetaan niin lyhyet lahkeet! Ja onko H&M:n koot pienentyneet vaiko minä vain ihan oikeasti lihonut niin paljon... Scary! :D

   Mutta Dahlialle kommentoin juuri, että minunkin pitää mennä Sokokselle ostamaan aikuisten shortsit: hänen mustat shortsinsa olivat juuri täydelliset! :)

   Poista
  2. Mullakin on viime vuonna henkasta ostetut housut kokoa 44. Normaalisti mä oon kyllä numeron pienempi, eikä nää kyseiset sortsi istu mitenkään nätisti. Oon siis niin samaa mieltä teidän kanssa, ettei noi "teini"-vaatekaupat osaa suunnitella aikuisille kurvikkaammille naisille vaatteita ollenkaan.

   Poista
 3. Oijoi kun nuo kengät ovat kauniit <3

  Shortsit tosiaan saa Sokokselta sieltä "tylsältä" osastolta eli perusvaatteiden puolelta :D Ainakin mä sain. En kyllä tajua tota H&M.n ja muiden ketjujen ideologiaa tunkea joka kokoon samanmittaiset lahkeet. Sanoohan se järkikin, että koossa 34 ne lahkeet tulevat sitten alemmas kun koossa 44. Rakastan H&M.n bleisereitä (tai ainakin sitä yhtä itselleni sopivaa mallia) sekä muutamaa täydellistä paitamallia, mutta ei ne kyllä osaa shortseja tällaiselle reitevällä ihmiselle tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:ltä saa kyllä hyviä perusvaatteita ja suuntaan sinne aina ensimmäiseksi. Minäkin sain töihin yhden kesäbleiserin, josta itse tykkään ja jota asiakkaatkin ovat kehuneet. Mutta shortsiostoksille pitää suunnata Sokokselle. Ehkäpä Stockaltakin löytyisi Globalilta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...