sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Horrible Sunday :(

Olin ajatellut tänään tehdä pitkästä aikaa Sunday Stylen, mutta en taida pystyä siihen - ajatukset eivät pysy kasassa. Sunnuntailenkkini keskeytti nimittäin puhelu äidiltäni: mökillämme on käynyt varkaita!! :'( Purskahdin itkuun kesken lenkin ja pingoin järkytyksen jälkeen kotiin niin kovaa kuin pystyin.

En voi ymmärtää, mitä joku tekee vanhoilla räsymatoilla, parilla tuolilla ja niin... hyvin todennäköisesti astioillani, jotka olivat mökillä säilössä viime vuodelta. Mökillä ei ole ollut juuri mitään rahallisesti arvokasta, ja sinne pitää vielä ajaa läpi ison omakotitalon pihan - n. 10 m päästä ko. talon etuovesta!

Tuntuu todella inhottavalta, että joku on käynyt meidän kesäpaikassamme ja kylmän rauhallisesti kerännyt  tavaraa mukaan, tavaraa, josta ei varmasti saa edes muutamaa sataa euroa myytynä! 

Nyt vain odottelen äidin selvitystä, mitä kaikkea mökiltä on viety. Toivottavasti saamme edes jotain vakuutuksesta takaisin, vaikka eihän se inhottavaa tunnetta poistakaan... :( Toivottavasti teidän viikonloppunne saa paremman päätöksen!

3 kommenttia:

 1. Voi kurjuus! Toivottavasti mitään sellaista, jolla on tunnearvoa, ei ole lähtenyt vorojen matkaan. Toisaalta, kyseessä on vain tavara. Turvallisuuden tunnetta tapahtuma varmasti horjuttaa. Tsemppiä!

  Karlis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän minuunkin eniten vaikutti; tunne, että joku vieras on käynyt tonkimassa tavaroitamme ja rikkomassa kesäpaikan rauhaa. Kun vielä tiedän, miten tärkeä paikka on vanhemmilleni, niin olin niin surullinen heidän puolestaan.

   Onneksi tyhmät varkaat olivat jättäneet kaikki vähänkin oikeasti arvokkaat sekä tunnearvokkaat tavarat - näköjään tarkoituksena on vain ollut viedä helposti liikuteltava tavara. Mietin myös, että ehkä asialla oli joku köyhempi mökin omistava tyyppi, kun mm. tuolit ja pöytä, matot, kattilat (!) ja haravat kelpasivat :D

   Kiitos paljon tsempistä, nyt on jo parempi mieli kun olen sulatellut asiaa :)

   Poista
 2. Usch vad otäckt! Det finns så obehagliga människor här i världen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...