maanantai 11. kesäkuuta 2012

Wanted: pyöräkori!

Minulta puuttuu yksi erittäin oleellinen ja tarpeelliseksi huomattu juttu: kunnon pyöränkori!

Keskustassa sijaitseva kesätyöpaikkani on ihanteellinen torin antimista nauttimiseen kun voin jo ennen työpäivää käydä hakemassa tuoreet vihannekset ja marjat. Ainoa ongelma on koriton pyöräni, johon olen tähän asti virittänyt kauppakasseja mm. sarviin, ja heittänyt tietysti repun selkään. Mm. salaatti ei kuitenkaan ole repun ystävä, joten tarvitsisin ihan oikeasti nyt pyöräkorin, joka olisi helppo irroittaa ja jota voisi käyttää myös tavallisen ostoskorin tapaan.Photo & Video Sharing by SmugMug

Minua viehättää kovasti tuo perinteinen punottu kori, (Clas Ohlson) joka ei myöskään ole hinnalla pilattu. Myös Carrie-pyöräkori on kiva, mutta eniten ehkä sittenkin houkuttaisi tuo Reisenthelin kankainen kori, jonka saa myös kätevästi kasaan. Olisiko teillä vinkata kivoja ja käytännöllisiä korimalleja toriretkilleni?

Täytyy muuten purnata, että katutyöt kyllä vaikeuttavat pyöräilyä Turussa tällä hetkellä! Työmatkallani on yhteensä 3 katutyömaata, joista yksi erittäin vilkkaassa pyöräpaikassa tuomiokirkon lähellä... Olen silti tykännyt polkea töihin ja takaisin - ihmeen vapaa tunne siinä tulee...!

Ps. eihän minulla ole tähän postaukseen mitään tagia! Mihinkäs ihme kategoriaan pyöräkori kuuluu...?! :D

4 kommenttia:

 1. Jag tycker ocksa om den där naturfärgade korgen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Den är jättesöt men på något vis drömmer jag ändå om den där Reisenthel-korgen som verkar så praktisk!

   Poista
 2. Onpa sulla ajankohtaisia juttuja :) Mä nimittäin keskiviikkona vein ja eilen torstaina hain pyöräsi korjaajalta, joka sääsi lokasuojan kiinni, kun se oli päässyt irtoamaan... ja samalla pyysin asentamaan pyörääni korin! Sellainen perustyylikäs musta kori asennettuna maksoi pyöräkorjaamo Saartiolla 25 € asennettuna ja tosiaan ne laittoi sen tosi nopealla aikataululla kuntoon. Suosittelen siis :) Tänään kun kävin palaverissa aamulla, huumailin kyllä koria oikein urakalla, kun sai läppärilaukun siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tähän asti pärjännyt ilman koria, mutta nyt en kyllä enää jaksa... :D MUTTA! Mä en ehkä uskaltaisi käsilaukkua ihan sellaisenaan tai läppäriä korissa pitää, kun olen kuullut kauhutarinoita, että niitä on röyhkeästi koreista varastettu - jopa vauhdissa!! (siis joku pyöräilee rinnalle ja nappaa korista laukun) Tämän(kin) takia tuo Reisenthelin kori, jonka saa ilmeisesti jollakin tavalla kiinni, olisi sopiva mulle. Täytyy käydä Askossa katsomassa, miltä kori näyttää :)

   Mutta joo, köytä läppäri jollakin tavalla koriin kiinni, ettei lähde vorojen mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...