tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tavola calda italiana a Åbo!

Tänään dieettini koki kyllä kovan kolauksen, kun herkuttelimme ystäväni Minnan kanssa Pizzariumissa töiden jälkeen. Minun annokseni tuossa toisessa kuvassa: juuri uunista tullutta kasvispizzaa, njam!


Photo & Video Sharing by SmugMug

Aamulla olin kai niin unenpöpperöinen töihin lähtiessäni, että unohdin kameran kotiin. Olin jo eilen illalla laittanut kameran valmiiksi, mutta kotiin se sitten kuitenkin jäi. Lounaan muistin sentään juuri, kun olin painamassa ulko-ovea kiinni... ;) No mutta, räpsin kuitenkin kännykällä muutaman kuvan Kultatalon uudesta kivasta pizzapaikasta.

Pizzarium on siis italialainen "pikapizzeria", josta voit napata mukaasi (tai tietysti syödä paikan päällä) pizzapalan, joko kylmänä tai lämmitettynä. Mutta nämä pizzapalat eivät olekaan mitään roskaruokaa, vaan tuoreista raaka-aineista tehtyjä herkkuja. Pizzariumin sivuilta voi lukea lisää paikan toimintaperiaatteista!

Tiskillä meitä palveli iloinen neiti (voi ei, en hoksannut kysyä nimeä...!), joka osasi myös kertoa eri makuyhdistelmistä ja pizzojen valmistuksesta mm. sen, että pohjassa ei ole ollenkaan hiivaa. Saimme myös moikata keittiömestaria ja kiittää häntä herkullisista pizzoista! Hyvä asiakaspalvelu saa minut aina niin hyvälle tuulelle, joten Pizzariumin palvelu saa kyllä täydet 10 pistettä :) 

Keittiö ilahdutti meitä vielä pienellä jälkiruokaherkulla. Rapean pohjan päällä oli herkullista nutellamaista suklaasulaa... mmm...! Ainiin, ja jos Facebookiin on uskominen, niin emme Minnan kanssa ole ainoita, jotka Pizzarium on hurmannut. Ainoa huono puoli paikassa on sen läheinen sijainti kesätyöpaikkaani nähden... Voi olla, että kesän aikana tulee vierailtua Pizzariumissa popsimassa pizzapala toisenkin kerran!

2 kommenttia:

  1. Vad jag saknar Åbo när jag läser detta inlägg! Känns som att livet alltid är lite bättre där ;) Ska absolut besöka detta ställe när jag är på visit nästa gång!

    VastaaPoista
  2. Men sommaren i Åbo är nog väldigt speciell på sitt sätt :) Känns att staden vaknar till liv efter vappen och livet känns lite bättre!

    Rekommenderar varmt Pizzarium om man är sugen på jättegod (och förmånlig också) pizza!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...