torstai 28. kesäkuuta 2012

Kotitekoiset hampurilaiset


Oijoi, useamman päivän salaatinpopsinnan jälkeen meni herkutteluksi!

Photo & Video Sharing by SmugMug

No, eipä kotikutoisissa hampurilaisissani nyt ihan älyttömästi kaloreita ole, mutta ei näillä joka päivä herkutella. Viime aikoina on kuitenkin tehnyt niin kovasti mieli leipää, että ostin Rostenin Crusta-sämpylöitä ja täytin ne hampurilaistyyliin pienellä jauhelihapihvillä cheddar-palasella ja tuoreilla kasviksilla. Cittarista lähti alkuviikosta myös mukaan tosi hyvää Auran paprikamajoneesia, jota pursotin  sämpylänpuolikkaille makua tuomaan. Nälkä lähti ja hyvää oli. Olipa muuten myös ensimmäinen kerta, kun tein itse hampurilaisia :)

Hei huomenna on viikon viimeinen työpäivä - tsemppiä kaikille "työläisille", kohta se viikonloppu koittaa! Minulla tiedossa yhdet 30v.-juhlat ja vanhempien vierailu, joten kiirettä pitää! Toivottavasti silti ehdin alennusmyynteihin "ihan pikkuisen kiertelemään" ;)

10 kommenttia:

  1. Smaskigt! Inte lever man länge pa sallad käraste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Och det blir så tråkigt i längden... men en jättebra lunch att ha till jobbet, en sallad med lite fetaost eller kyckling.

      Poista
  2. Nam, aikas herkullisen ja raikkaan näköiset :) Ja tosiaan eivät varmasti kenenkään diettiä kaada - täällä ollaan hengessä mukana sinun projektissa. Paljon tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Carita! :) Pikku hiljaa projekti etenee.

      En oikein pidä mistään etikkaan säilötystä (kuten yleensä hampurilaisiin kuuluvat suolakurkut) joten hampurilaisten täytteenä oli pelkästään tuoreita vihanneksia. Nuo Crusta-sämpylät olivat myös hurjan hyviä :)

      Poista
  3. Ovatpas ne herkullisen näköiset, ihan tulee tässä nälkä kun katselee kuvia.

    Oikein ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää, että yllätin itsenikin: nopea ja herkullinen ruoka, eikä kuitenkaan mikään hurja kaloripommi ollut kyseessä. Näitä teen varmasti uudestaan! :)

      Poista
  4. Oi, pitäisköhän meilläkin tehdä taas itse hampurilaisia. Mun mielestä omatekoiset on oikeesti parempia jopa kuin ravintoloiden hampparit. Ja jos sen majoneesin ja juuston kanssa on suht nuuka, niin noihan on suorastaan terveellisiä :) hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin tosiaan, että osasin tehdä herkullisia hampurilaisia ihan kotonakin! Ja ihan tuoreista raaka-aineista tulee niin paljon parempaa, kuin jotkut Hesen tai Mäkkärin rasvassa uitetut yksilöt...

      Nyt kesällä purilaisia voikin tehdä helposti, etenkin jos omistaa grillin! Tulee varmasti hyviä hampurilaispihvejä kun laittaa grilliin kunnon paistijauhelihaa. Samassahan siinä tulee myös sämpylät. Oi, nyt alkoi harmittaa, ettei mulla ole grilliä... :D

      Poista
  5. Hauska juttu, mietin juuri että kuinkas sitä kannattaisikaan tehdä itse hampparinsa, grillimakkara kun alkaa jo kypsyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grillissä tulee varmasti hyviä hampurilaisia, kokeile ihmeessä! :) Ja nyt kesällä, kun suomalaiset vihannekset ovat niin herkullisia niin saa helposti myös vähän tällaisia terveellisempiä purilaisia.

      Kiitos Ansku kommentistasi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...