perjantai 8. kesäkuuta 2012

(eilis)Päivän annos


Photo & Video Sharing by SmugMug


Pidätte minua varmaan ihan höyrähtäneenä, kun lautasella on jälleen kerran parsaa... Sinisestä huvimajasta on tullut oikea parsablogi! :D Tällä kertaa vihreiden vihannesten seasta löytyy herkkusieniä ja sipulia, ja (uunissa) grillauksen jälkeen myös vuohenjuustoa. Kanafileet kävivät myös uunissa kypsymässä pienen oliiviöljytilkan kanssa.

Tänään jäljelle jääneiden kanafileiden kanssa söin uusia porkkanoita ja tomaattia kevätsipulilla höystettynä. Njam! Kävin nimittäin ennen töitä torilla ja voi kuulkaa, olisin voinut ostaa kojut tyhjiksi! Ihania kukkia, yrttejä, vihanneksia ja marjoja. Oijoi. Mukaan nappasin rucolan, mintun ja sitruunamelissan sekä tomaattia, kevätsipulia ja uusia porkkanoita. Sitten käteinen loppui kesken, enkä enää ehtinyt automaatille. Ensi kerralla pitää varustautua isomman käteisnipun kanssa ;)

I-HA-NAA, että Turun kesä on taas täällä! Jokiranta, tori, Kupittaanpuisto...

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen annos, valitettavasti sienet vain joutuisin jättämään annoksesta pois :)! En olekaan syönyt parsaa pitkään aikaan, alkoi kummasti tehdä mieli luettuani postauksesi. Jospa miehen kanssa ensi viikonloppuna herkuteltaisiin parsalla...:)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä keväänä olen syönyt parsaa enemmän, kuin laki sallii - mutta kun se vain on niin hyvää! Myös sieniä tungen ruokaan kuin ruokaan, ja odottelen jo syksyn kanttarellisatoa :)

      Poista
  2. Parsa on parasta, voi kun miehenikin tämän joskus ymmärtäisi.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku, mitenhän hänet voisi opettaa syömään parsaa... Sisareni oppi syömään kaalia, kun hänelle kerrottiin sen olevan "lehtiperunaa" :D

      Ja hei kiva juttu apteekkilehdessä sinusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...