perjantai 17. helmikuuta 2012

Eeeeemiiiiil!!!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Mitä kirjoja teille luettiin lapsena? Minun lapsuuteeni kuuluivat erityisesti Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli, mutta meillä luettiin myös Pekka Töpöhäntää ja Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjoja.

Nämä ihanat Rörstrandin mukit sain vanhemmiltani joululahjaksi, eikö olekin viehättävät! Herra Tossavainen ja Iidakin ovat pääseet kuviin mukaan - nämä olivat kyllä suosikkini joululahjojen joukosta! Pidän muuten näiden mukien muodosta paljon enemmän, kuin Muumi-mukien; ovat jotenkin kevyemmät ja sirommat.




Rörstrandilla on muitakin kauniita astioita, mm. Mademoiselle Oiseau-sarja on todella kiva. Myös vaatemerkki Filippa K on tehnyt Rörstrandin kanssa yhteistyössä astioita.

Toivotan kaikille kivaa viikonloppua, olkaa kiltisti! ;)

6 kommenttia:

  1. Mä NIIIIIIN haaveilen näistä mukeista!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muoto on kyllä tosi miellyttävä; ovat vähän suurempia ja kevyempiä kuin Muumimukit. Ja kuvathan ovat se ykkösjuttu - Etenkin tykkään tuosta Pepistä, lapsuuden sankaristani!

      Poista
  2. Hör du, du har verkligen rätt, den där formen pa muggarna är mycket bättre och muggen i sig ser ocksa vänligare ut. Jag är sa led pa mina muminmuggar, jag har säkert hundratusen i skapet. Tack för dina snälla ord i min blogg! Oj, sa jag blev sugen pa fastlagsbullar....kom ihag och fota!!! Kramis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jag tänkte också i något skede att jag BARA ska köpa några snygga men ändå har det blivit en hel del muggar i skåpet också i mitt kök...

      Fastlagsbullar blir det imorgon, nu till affären och köpa kardemumma!

      Poista
  3. Mä näitä ihastelin HalpaHallissa tässä pari viikkoa sitten - meinasin lapsille ostaa..ehkä vielä ostankin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ovat varmaan edullisempia siellä! Kun opiskelin vuoden Karjaalla, ostin Muumimukeja Säästöpörssistä kun olivat siellä paljon halvempia kuin muissa kaupoissa.

      Nämä olivat tosiaan lempijoululahjani, joten suosittelen, etenkin jos teilläkin on luettu Peppiä ja Eemeliä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...