perjantai 3. helmikuuta 2012

Ravintolapäivä Turussa


Ravintola Santsi, Turku 19.11.2011
Kuva: Veera Säiländer, Ravintolapäivän Facebookista lainattu merci beaucoup!

Niinhän siinä tietysti kävi: kun vihdoin olen maisemissa, on lauantaille buukattu ihan muuta ohjelmaa. Kuoromme saa vieraita Ruotsista ja meillä on konsertti ja sitzit. Tulen siis jälleen kerran missaamaan lähes koko ravintolapäivän.

Mutta yhteen ravintolaan meinaan kuitenkin ehtiä, lounasravintola Presidentin Lautasella kun on lähellä ja avoinna sopivaan aikaan! Presidentti Ahtisaaren uhkea bataattikeitto kuulostaa tosi houkuttelevalta ja luulen sen sopivan oikein hyvin lauantain lounaaksi! Tervetuloa vain seuraksi! :)

Turussa saa muuten lauantaina maistella erilaisia herkkuja yhteensä 12 ravintolassa. Koko listan näet täältä. Jos iltaohjelmaa ei olisi, itseäni kiinnostaisi kokeilla ainakin Le Ale et Zamu'n ranskalaista illallista sekä jompaa kumpaa lattariraflaa läntisessä keskustassa. Sieltä nimittäin löytyy sekä Salsa Bar että Cuban Food and Dance. Jos lauantaikävelylle taas olisi aikaa, flaneeraisin joenrantaa pitkin Slurpsnamin ikkunalle herkuttelemaan lämpimällä kaakaolla ja pikkusuolaisilla.

Harmillista kyllä huomasin, että kotikonnuillani ei ole yhtään ravintolaa osallistumassa tähän helmikuiseen ravintolapäivään. Onko sitten talvinen ajankohta syynä - toivottavasti. Ehkäpä kesän tullessa myös pohjoiskymenlaaksolaiset innostuvat ravintolayrittäjyydestä. Sinne kulmille nimittäin kaivattaisiin enemmän kuin kipeästi laadukkaita ravitsemusliikkeitä...!

Jos haluatte kurkkia tunnelmia aikaisemmista ravintolapäivistä, suosittelen kurkkaamaan Sofién ja Lumon blogeihin!

Oletteko te koskaan osallistuneet ravintolapäivään, asiakkaina tai jopa ravintoloitsijoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...