maanantai 13. helmikuuta 2012

STHLM

Back in Turku!

Mukava viikonloppu naapurimaassa takana ja nyt pitäisi sitten palata arkeen, plääh...! Koska päätin olla amatööri ja jättää kameran akkulaturin kotiin, jäi viikonlopun kuvasaalis erittäin laihaksi. Saatte vain nyt uskoa, että Tukholma on ihana kaupunki ja että meillä oli tosi kiva viikonloppu! Tässä kuitenkin muutama kuva lauantailta ennenkuin akku päätti ottaa loparit.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Ensimmäisen kuvan luksusfrulle eli aamupala on ystäväni Amandan tekosia vadelmasmoothieta myöten! Ihanat sämpylät Stinas bageri'sta (Vasastan, suosittelen lämpimästi!) Lauantaina pyörimme ympäri Tukholmaa oikein urakalla. Viimeiset kuvat Östermalms torg'n lähistöltä; Hedvig Eleonoran kirkolta ja Östermalmshallenilta. Fikapaussin pidimme pienessä kivassa kahvilassa, jonka nimeä en millään jaksa muistaa. (A, hjälp?)

Perjantaina tein pienen shoppauskierroksen kaupungilla kun ystäväni oli töissä, sunnuntain taas vietimme herkutellen - en edes tahtoisi mainita ihanan brunssipaikkamme nimeä, sen kun haluaisi pysyvän "best kept secret brunches in Stockholm".

All in all mainio viikonloppu! Enkä tietenkään tyhjin käsin palannut; ehkäpä jo huomenna esittelen teille muutaman löydön. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...