maanantai 6. helmikuuta 2012

Valvaka - vaalivalvojaiset

Tarvoin eilen illalla hurjassa lumisateessa ystävieni luokse seuraamaan, kun Suomi saa 12. presidenttinsä. Mukana oli pullo Fresitaa, koska aina pitää käyttää hyväksi tilaisuus juoda skumppaa ystävien kanssa!

Photo & Video Sharing by SmugMug
Tarjolla oli Inka-Marian itseleipomaa ihanaa leipää, ruisnappeja kera katkarapumössön, hedelmäkakkua ja erilaisia suklaita. Totesimme, että suklaasortimenttimme oli kansainvälinen: belgialaista, ruotsalaista ja italialaista suklaata oli pöydältä löydettävissä.

Äänestystuloshan selvisi kohtalaisen pian ja saimme skoolata uudelle presidentille. Meitä ilahdutti myös Haaviston yli miljoonan äänisaalis, hieno homma! Onnea ja menestystä toivotan siis uudelle presidentti Niinistölle, kuten myös hienon kampanjan tehneelle herra Haavistolle.

Kotimatkalla oli kuitenkin pakko napsaista kuva vielä tästä ikkunasta. 2=1.

2 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen näköistä. Varsinkin hedelmäkakku näyttää tosi muhevalta. Jos sulla olis jotain helppoa ohjetta siihen, niin jaa ihmeessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedelmäkakku oli kaverini tekemä hänen äitinsä ohjeella, kyselen tarkemmat speksit ja laitan sitten jakoon jos se vain heille sopii :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...