perjantai 3. helmikuuta 2012

Read it in a magazine

but which one?

Olen miettinyt jonkun ulkolaisen lehden tilausta ihan kotiovelle. Tykkään lukea muoti-ja naistenlehtiä, ja aiemmin minulle on tullut mm. Gloria. Ruotsin Elleä olen silloin tällöin ostanut kaupasta, viime vuonna taas ostin paikallista Elleä, Gaelia ja Marie Clairea kun kyseiset lehdet kustansivat n. 2-3 € numerolta.

Tällä hetkellä minulle ei tule mitään lehteä (paitsi sanomalehti) ja haluaisin tosiaan tilata jonkun kotiin ettei tarvitsisi ostaa kalliita irtonumeroita ja muistella, milloin uudet numerot mahtoivatkaan ilmestyä.

Pidän kovasti britti-Ellestä mutta myös Marie Claire US kiinnostaisi. Marie Clairen saisi vuodeksi (yllättävän halpaan) hintaan $ 39, Elle taas kustantaa £ 57 (n. 5,50 € / numero)


Elfashionist.com

vs.

Mediaite.com

                                                                                     
Apua, kumpi on parempi? Entä olenko unohtanut nyt jonkun toooosi hyvän lehden?


6 kommenttia:

 1. Moikka! Mulle tulee Usasta Marie Claire ja Harpers Bazaar tänne Brysseliin, mutta Belgian postilaitos hommailee jotain outoa niiden lehtien kanssa kun tulevat aina ihan hirveän myöhään tänne. Jos esimerkiksi helmikuun lehti ilmestyy tammikuun puolessavälissä, niin minä saan sen joskus helmikuun lopussa... No, rehellisyyden nimessä sain kyllä tämän helmikuun Marie Clairen jo tammikuun puolella, että ehkä asiaan on tullut joku parannus. Mutta mun kommentin pointti taisi olla, että tykkään Marie Clairesta tosi paljon, mutta myös Harpers Bazaarista.
  Donna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Donna, kiva kuulla sinusta! :)

   Juu-u, ei minullakaan kovin ihania kokemuksia Belgian postista ole ei, ovat hukanneet vaikka mitä! Toivotaan kuitenkin, että asiaan on tulossa parannus kuten tuo helmikuun MC lupailee! Fingers crossed!

   Harpers Bazaaria mietin myös mutta minulle se ei ole kovin tuttu lehti. Pitäisi ensin ostaa muutama irtonumero ja tutkia, miltä lehti tällä hetkellä vaikuttaa. Siitä on varmasti vuosia kun viimeeksi luin sitä. Tykkään myös paljon tuosta britti-Ellestä koska siinä on usein tosi paljon luettavaa muotijuttujen joukossa.

   Hulluinta on, että jopa tuon Ellenkin saa suomalaisiin (laadukkaisiin) lehtiin verrattaen edulliseen hintaan! Glorian irtonumerot ovat usein jo 8-9 €...

   Mukavaa viikonloppua ja paljon terkkuja Brysseliin, kyllähän kaupunkia on jo ikävä... :)

   Poista
 2. Marie Clairen ja Harpers Bazaarin lukisin kyllä itsekin mielellään. Ei vaan meinaa aika riittää edes lehtien lukuun :)) Liloulla oli joskus joku lehtitilaus-postaus kanssa...muistelisin. On niin hirveen hintaisia kyllä jos kaupasta ostaa :/ Tilaisitko itse siis suoraan lehden sivuilta vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amerikkalaisia lehtiä voi tilata heartsmags.com osoitteesta, tämän vinkin sain kerran Bisquitsiltä Buttermilk Bisquits blogista. Elle UK taas pitää tilata heidän omilta sivuiltaan, tai en ainakaan ole löytänyt vielä toista osoitetta. Lehtiapajalta olen myös kerran tilannut Country Livingin äidille kun se oli hyvässä tarjouksessa.

   Mä luen lehtiä yleensä iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotenkin siinä sitten rauhoittuu samalla :)

   Poista
 3. Lehtitilauksista tuli mieleen, että tilasin kokeilumielessä Deko. -lehdestä neljä numeroa tälle keväälle. Mielestäni yksi parhaista suomalaisista sisustuslehdistä, jossa paljon hyviä, helposti toteutettavia ja edullisia sisustusideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deko ei ole myöskään kovin tuttu, muistaakseni kampaajalla joskus selannut. Äidille tulee Koti ja Keittiö, siitä olen tykännyt kovasti ja Glorian Kodista myös. Ootko muuten katsonut sitä Tyylivarkaat-ohjelmaa? Mun mielestä se on tosi pirteä ja kiva.

   Täytyypä muuten joku kerta napata mukaan tuon Dekon irtonumero ja tutustua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...