torstai 16. helmikuuta 2012

Shopped.


Photo & Video Sharing by SmugMug

Oranssi neuletakki, harmaa huivi ja raitapaita: COS


Fuksianpunaiset pöksyt: Massimo Dutti
Pilkulliset sukat: Happy Socks

COSissa oli iso ale, mutta en tällä kertaa löytänyt alerekeistä kun tuon ihanan pehmeän raitapaidan. Ohutta ja pehmeää trikoota, me likey! Oranssi neuletakki on samaa mallia kuin viime vuonna ostamani kirkkaan keltainen neule, jota käytin kesällä tosi paljon. Harmaa huivi on villan ja silkin sekoitetta ja ajattelin sen vähän rauhoittavan shokkivärejä ;) Kiva, että COS saadaan myös Suomeen - kaikki ostamani vaatteet ovat olleet laadukkaita hintaansa nähden.

Massimo Duttilta taas tein vuoden löydön: kirkkaat housut -450 kr normaalihinnasta! Tylsän harmaasta alerekistä pomppasivat heti silmään ja olivat kuin olivatkin kokoani: jackpot, haha! :D Massimo Duttinkin voisin huolia Suomeen...

Happy Socks-kaupan löysin ihan sattumalta ja oli kyllä vaikea valita, minkä parin sieltä huolisi. Ostin ystävälleni lahjaksi toisen parin, hän valitsi eläinkuosiset sukat. Olimme nimittäin molemmat edellisenä iltana epätavallisen harmaahiiriä lökäpöksyissämme, niin halusin tuoda vähän väriä kotiasuihimme näillä pehmoisilla sukilla.

Nyt ÄKKIÄ se kevät tänne Turkuun, että pääsen käyttämään näitä keväisiä vaatteita! Oletteko te jo tehneet joitain keväthankintoja vaatekaappiinne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...