sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Double chocolate chocolate chip muffins!













Teki niin kovasti mieli leipoa, että oli pakko sekoittaa muffinssitaikina! Itseasiassa ajatuksena oli leipoa näitä jo eilen illalla, mutta unohdin ostaa kaupasta muffinssivuokia... Tein suosikkejani, tuplasuklaamuffinsseja, joihin tulee sekä valkoista että tummaa suklaata. Käväisin eilen Stockmannilla ja siellä olivatkin tarjouksessa nämä Fazerin leivontasuklaat; vaikka Pandan suklaat ovatkin suosikkejani leipomiseen niin näistä tuli myös oikein hyvää. 

Alkuperäisen herkullisen tuplasuklaareseptini olen unohtanut enkä edes muista, mistä se alun perin on. Jouduin siis soveltamaan Leila Lindholmin perusmuffinssireseptiä niin, että tummaan suklaataikinaan tuli kaakaojauhetta ja hieman reilummin maitoa. Ei ihan yhtä hyvää kuin aiemmin, joten täytyy katsoa, onko linkki ohjeeseen vanhan tietokoneeni selaimen kirjanmerkeissä...

Ihan syötäviä muffinsseista silti tuli. Koska leivoin vain itselleni ja omaksi huvikseni, en viitsinyt sekoittaa mitään päällystä näille kavereille. Nyt ne pääsevät pakkaseen odottaamaan parempia muffinssiaikoja ja herkkusuita.








2 kommenttia:

  1. Näyttää mielettömän herkullisilta. Nostan tosiaan hattua, jos nuo säilyy siellä pakkasessa kovinkaan kauaa :) Multa ei valitettavasti koskaan jää mitään suklaata sisältäviä herkkuja pakastettavaksi, vaan syön ne vaikka itse kaikki kerralla. En vaan voi vastustaa. Koitan siis vastustaa houkutusta leipoakaan mitään suklaista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, muffinsseja tuli sen verran, että niiden syömisessä kyllä kestää. Yhden pakastepussin tosin olen jo saanut hävitettyä ;) Pakko kyllä yrittää etsiä se alkuperäinen ohje, näistä tuli nimittäin paljon kuivempia kuin aikaisemmin...

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...