sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Maaliskuuta!

Jopas nyt jotakin, on jo maaliskuu! Mihin ihmeeseen se helmikuu joutui...

Tänään oli oikein ihana aurinkoinen talvipäivä, jonka tosin vietin sisätiloissa. Helka-ystäväni täytti viikolla vuosia ja kutsui meidät tänään synttärikahveelle. Ei oltu nähty pitkään aikaan, sen huomasin muun muassa siitä, että Sonja oli tuplaantunut!! Kaveriporukkaamme tulee siis lisäystä pienen ihmisen verran, heinäkuussa. Jännittävää!

Kahvittelun jälkeen suuntasin tuttuun tapaani pizzan kautta Amandalle, alkaa muodostua tavaksi tämä sunnuntaipizza... Tavaksi on myös muodostunut sunnuntaiväsymys, ei jaksa enää vanha rankkoja viikonloppuja. Onneksi viikolla saa levätä ;)

Katselin tässä kuorosota-ohjelmaa ja voitto meni sitten sinne jonnekin kehä kolmosen ulkopuolelle Timon kuorolle. Voihan nenä. Kannustin koko matkan Mikin kuoroa kun se on vaan niin ihana. Ja sitäpaitsi Espoon kuorohan osasi laulaa hienosti!

Tulevalla viikolla valmistaudutaan näyttämään Helsingille mistä Flora on tehty ja niin, sitä kandiakin pitäisi kirjoittaa. Deadline lähestyy uhkaavasti! Olen silti rauhallisin mielin koska sivuja on jo ihan kivasti ja uskon, että runosuoni kukkii myös tulevalla viikolla.

Huomenna kampaajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...