tiistai 31. maaliskuuta 2009

Cakes cakes cakes

Musta on näköjään tullut kakkufriikki. Tänään I-M sai mut houkuteltua kaffittelemaan Aurakadulle rehtorin tapaamisen jälkeen (joka meni muuten hyvin, Mr. Mattinen tykkää meistä <3 ) ja Cafe Brahen kauttahan sitä joutui menemään. Ostettiin kakkupalaset, jotka sitten jaettiin. Oli hyvää, makeaa ja törkeen kallista. 10 € kahdesta kakkupalasta. Kyllä, kymmenen joiroa. That's crazy man. Mut hyvää oli!

Sitten seurasi tiistai-illan värisuora eli hallituksen kokous, kuoroharjotukset ja risteyksessä palelemista. A oli viikonloppuna Stockiksessa ja kertaamista siis riitti. Sain tuliaisiksi Sura bilar-karkkeja ja kaks pussia dippiä! :D A:lla on selkeesti taka-ajatus saada mut lihomaan! :/ (tällä kakunsyönnillä onnistun tosin siinä ihan ilman apuakin...)

Huomenna alkaa taas Hullarit, jippii! Nyt yritän olla ostamatta mitään turhaa mutta pakkohan se on käydä katsomassa. Siinä on joku taikansa, kevät ei tule ilman Hullareita. Ihan parasta seisoa oven takana ennen kahdeksaa ja sit rynnätä sisälle penkomaan tavaroita! Me likey!

Aijoo, tänään kuuntelin esitelmää Maybach-autosta ja päätin, että mun tuleva työnantaja on LVMH corp. - nämä kaksi pointtiahan ei sinänsä liity toisiinsa, tosin ei tollanen Maybach olis hullumpi. Jos siis olis ne 3 milj. ylimääräistä taskussa. Mutta joo, nyt se on päätetty, haluan brand manageriksi LVMH:lle, mielellään skumppaosastolle tai sit LV:lle. Semmosta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...