perjantai 13. maaliskuuta 2009

Perjantaipohdinnat

* Mistä nämä Mikkoset yhtäkkiä pomppasivat julkisuuteen? Ja miksi heidän arkipäiväänsä näytetään telkkarissa? Pitäisikö sen kiinnostaa?

* Kuka on Jade Goody? Kamalaa, että hän on sairas, mutta minä en kyllä tiedä mistä kyseinen nainen pitäisi tuntea. Ja miten britti(?)julkkiksen sairaus kiinnostaa niin kovasti suomalaisia iltapäivälehtiä?

* Mitä on tapahtunut Dr. Philille? Ohjelma on muuttunut hullun skandaalinhakuiseksi, eikä tavallisten ihmisten ongelmia enää käsitellä ollenkaan. Seuraavassa jaksossa varmasti kääpiöt tappelevat , kun saavat selville, että isä onkin äiti ja äiti siskon kummin kaiman velipuoli....

* Onko eläkekiista nyt ratkennut? Minkä ikäisenä minä tulevaisuudessa pääsen eläkkeelle? Ja onko valtionvarainministerin pakko olla niin komea lilassa solmiossaan?

* Eikö Reikä seinässä-sarja voisi jo alkaa tänään? Ja eikö Reikää seinässä voi esittää Mikkosten tilalla? Erkkiäkin kiinnostaa.

* Tuleeko Turkuun toriparkki?

* Mitä kaksiviikkoinen vauva on tehnyt joutuakseen tutkintavankeuteen?!

1 kommentti:

 1. Loistavia kysymyksiä :D

  Mikkosten rouva tais vaan tahtoa hirveesti julkkikseksi niin hankkiutui sellaiseksi :D

  Ja Jade Goody oli jokunen vuosi sitten Brittien Big Brotherissa, joka silloin aikanaan esitettiin myös Suomessa subilla tai jollain. Mäkin olen seurannut sitä silloin, se oli kaiketi eka Suomessa näytetty BB. Ja Goody oli kyllä hahmo kerrassaan, pahempi blondi kuin Suomessa on BB:ssä nähty. Kurjaa, että hänen tarinansa päättyi noin ja että loppumetrit piti sitten rahastaa vaan kaikella mahdollisella. Hyvä tarkoitushan sinänsä oli, turvata lastensa jatkoa, mutta silti...

  Eläkekiistaan tuli joku sopu, tais Vanhanen joutua venymään ja taas keksitään uusia keinoja.

  Rei'istä seinissä en tiedä. Ja toivon hartaasti, ettei Turkuun tule toriparkkia - siinähän ei vaan yksinkertaisesti ole järjen hiventäkään, kun parkkihalleja on keskusta jo ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...