maanantai 16. maaliskuuta 2009

Uusi viikko!

Ja taas maanantai. Välillä tuntuu, että elämä koostuu pelkistä maanantaista ja epämääräisistä aikomuksista ja tapahtumista maanantaiden välillä.

Taas on siis maanantai aikomuksia täynnä. Viime viikko meni mukavasti Kouvolassa synttäreitä viettäen, mutta tällä viikolla on taas tosi kyseessä. Alkaa jakso numero 4 - kesä siis lähenee. Tästä päivästä tasan kahden kuukauden päästä vietetään Floran 65-vuotisjuhlia.

Huomenna esittelen kandini ensimmäisen version kandiryhmälleni ja toivon saavani rakentavaa palautetta. Nyt kun lueskelin läpi kirjoituksiani niin huomasin yhden jos toisenkin omituisuuden, (mm. että kaikki kappaleet ovat pitkiä kuin nälkävuosi, hupsis) mutta enpä taida jaksaa tehdä niille mitään... Katsotaan mitä ryhmä ja ohjaajat sanovat ;) Huomenna alkaa myös yksi uusi kurssi, tehdään MF-tehtävää, kokoustetaan hallituksen kanssa ja lauletaan innokkaasti kuoroharjoituksissa. Tehotiistai tulossa.

En silti jaksa stressata tulevasta viikosta, koska ajatukseni ovat jo lauantaissa ja juhlissa! En malta odottaa - juhlien valmistelu on sitäpaitsi kaikista kivointa, melkein yhtä kivaa kuin itse juhlat! Pitää käydä kaupassa ja Alkossa, leipoa, etsiä sopivat astiat... Tulee niin kivaa! Tällä viikolla pitäisi myös paastota, että näyttäisin juhlamekossa kivemmalta, mutta kun äiti ja isä roudasivat puoli jääkaappia tänne niin vaikeeta tulee. Sitäpaitsi en jaksanut mennä jumppaan tänään, en vaan jaksanut, en. :/ Eikä tullut edes morkkis, apua!! Jos lintsaa jumpasta pitäisi vähintään tulla morkkis.

Kohta Ruma Betty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...