lauantai 28. maaliskuuta 2009

Home alone

Tänä viikonloppuna mulla ei ole mitään ennalta sovittua! Siksi jo keskiviikkona alkoi ahdistaa; mitä ihmettä teen koko viikonlopun, yksin kotona?

Eilen perjantaina luennon jälkeen kävin H & V:llä Länkkärissä, aivan ihana koti! Niin älytön kotikateus iski, että huh. Jostain syystä musta tuntuu, että aika monet kaverini omistavat ns. aikuskodin - sellaisen, jossa asuu enemmän kuin yksi sinkku opiskelija, jossa on useampi huone kuin yksi ja jossa voisi ihan oikeasti vaikka asua pidemmänkin aikaa. En tiedä huolestuako tästä huomiosta vaiko vain sivuttaa sen "I'll never grow up":lla ja porskuttaa eteenpäin.

No, oli miten oli, sain myös illaksi seuraa, mistäpä muusta kuin Facebookista. Käytiin keilaamassa Aninkaisten hallissa Saran ja Bennyn kanssa. Benny voitti 6-0, hmph. Mä hävisin, sain ehkä 50 pistettä just ja just. En osaa keilata, mutta ei se mitään, se on silti hauskaa. Käytiin vielä juomassa drinkit Blankossa = mukava perjantai-ilta.

Tänään kotihiiri-minäni sai taas vallan ja päätin leipoa kakun! A:n suosittelema kakkublogi antoi ohjeen banaanikakkuun ja tuorejuustopäälliseen ja tuossa se nyt jäähtyy ja odottaa syöjäänsä. Kuvia tulee myöhemmin, koska olen ylpeä saavutuksestani! Ehkä musta sittenkin vielä tulee nero keittiössä :)


Tässä se on!

Jottei homma menisi ihan liian neiteilyksi niin nyt futista Wales-Suomi Vitoselta, hyvä Suomi, hyvä Huuhkajat!

ps. onko ihan pakko tulla räntää, onko?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...