maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tervemenoa kandi!

Äsken lähetin ensimmäisen version kandistani ohjaajalle! Hurraa! Kirjotin about 20 sivua teoriaa ja esittelin case-tutkimuksen - en nyt tiedä menikö ihan ohjeiden mukaan, mutta ens viikolla saan sitten palautetta. Eka versio on siis suht raakaversio, en oikein tiedä miten ton case-työn kanssa menetellään ja miten ne haluaa siitä kirjotettavan.

Nyt on siis aikaa siivota, muun muassa. Lähden myös Kouvolassa käymään keskiviikkona, vietetään 24-vuotissynttäreitä äipän ja iskän kanssa. Mukavan rentouttava viikko tulossa siis, rankan (taas) viikonlopun jälkeen.

Helsinginreissu meni siis kivasti, perjantaina kuunneltiin Lyrania ja TÜANia (Tartulaiset) ja syötiin tortilloja Alinasalissa. Lauantaina syötiin aamupalaa ensin Café Esplanadissa (fancyt värre!), harjoiteltiin ahkerasti Vanhalla ja esiinnyttiin yliopiston juhlasalissa. Konsertissa oli ihan kivasti yleisöä, tosin kuorolaisia taisi silti olla enemmän ;) Lauantaina lauloivat myös KYN (kauppakorkealaiset) ja Linnea Linköpingistä. Ja siis myös me.

Meidän oma osuus meni suht kivasti, vaikka pieniä mokia tulikin... Meitä oli aika pieni joukko paikalla ja se kyllä harmittaa, ettei tuollaset tapahtumat innosta kuorolaisia. Uffe kirjoittikin sähköpostilistalle hienot kiitokset osallistujille ja samalla ihmetteli, että puolet kuorosta jäi kotiin. Toivottavasti Uffen sanat vähän herättelee tiettyjä laulajia.

Lauantai-iltana vietettiin sitten juhlaillallista myöskin Vanhalla ihanan pihvin merkeissä! Moni ihmetteli, miten catering oli onnistunut paistamaan 150 kpl ihania täydellisen punaisia pihvejä. Ihan hullunhyvät ruoat oli siis. Jälkkäriksi pannacottaaaa... mmm.... Ilta jatkui vielä laulun ja juhlan merkeissä, Akademenin klubin ja Carrolsin kautta Saralle, jonka luona asuttiin ja päivä oli pulkassa. Sunnuntaina käytiin sitten yhteisellä aamupalalla Alinassa ja sitten huristeltiin kotia kohti.

Onnistunut viikonloppu siis kaiken kaikkiaan, nyt voikin ottaa vähän rauhallisemmin tän viikon ja ensi viikolla sitten taas valmistautua uuteen juhlaan; 21.3 juhlitaan siis "47-vuotissynttäreitä" ja lauletaan Marttojen tilaisuudessa - Proseccon toinen virallinen keikka :D

3 kommenttia:

 1. Onnea, että oot saanu versiota kokoon kandista! Se on sitä mukavaa hommaa... Mä odotan ens tiistaita aika innolla - sen jälkeen mun ei tarvi tehdä enäää mitäääään mun graduani varten, tai no painattaa se, mutta se nyt ei vaadi ajattelua onneksi.. :D

  Niin sä oot siis Kouvolassa ensi viikon puolelle asti? Mä oon aikaiseen keskiviikkoaamuun asti vaan Suomessa. Ois ollu kyl kiva nähdä. No mutta ehkä sit pääsiäisenä osutaan paremmin samoille huudeille :)

  VastaaPoista
 2. Joo oon nyt täällä maakunnassa, ärsyttävän kurkkukipuisena! Ei kiva. :/ Mut katotaan sitä pääsiäistä sit, eiköhän me silloin ehditä törmätä.

  Kandi lähti tosiaan eilen ja ihan mukavalta tuntuu nyt. Ei tarvi ainakaan kauheesti stressata. Mielenkiintoista vaan nähdä mitä muut on kirjottanu ja onko ees sinnepäin menny rakenne jne. Ens tiistaina sen sit näkee.

  Vietäthän sit maisterijuhlat kun paperit on kourassa? ;)

  VastaaPoista
 3. Suunnitelmissa olis pitää sukulaisille kemut ja kylhän sitä vois kaveriporukallakin bilettää kunnolla :D kerranhan sitä vaan maisterisnaiseksi ruvetaan ;D hihi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...