sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Arkiston aarteita

Satuinpas löytämään cd-hyllyltä kotelon, jonka päällä luki Abivideo 2004! En muistanut koko juttua, loistavaa, että video oli saatu cd:lle. Vielä jaksoi naurattaa kaikki vitsit, tosi hyvää työtä ovat pojat tehneet herran vuonna 2004 :D "Ei saa hyPPiä tiedon porrrtailla!"

Eilen Studentkåren vietti 90-vuotisjuhliaan ja oltiin edustamassa ja esiintymässä. Saatiin kovasti kiitosta lauluista ja hyvinhän se meni. Erittäin iloiseksi minut teki kehut juhlamekostani - hyvin toimi Jaspalin taidonnäyte! Ja tietysti upeaa muovimuotoilua olevat juhlakenkäni, joista toinen sai myös skumppakasteen...

Tänään Turku on valmistautunut laskiastiistaihin mahtavalla lumimyräkällä ja jos ilma yhtään pysyy pakkasen puolella niin Vårdberg:llä pääsee pulkkailemaan kunnolla! Tiistain ohjelmassa myös laskiaispullia ja Floran kevätkokous, yritetään saada meille uudet infosihteeri ja värdinna.

Pääsin sitten myös kirjoittamisen makuun ja huomenna aijon taas yrittää päästä samaan tunnelmaan. Voipi tosin olla vähän vaikeaa kun niskat on aika jumissa, päässä on outo kipeä kohta (olenko lyönyt sen johonkin?! Unidentified Party Injury?) ja muutenkin hieman lyöty olo. Tästä ei voi muuta päätellä kuin että olen selvästi tullut vanhaksi, kroppa ei kestä! Ei auta kuin todeta Koivurannan Antzan mukaan, että paska kisa ja taju meinas mennä viimesessä ylämäessä. Näinpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...