keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Making lazy an art form

Luulen, että alitajuntaisesti(kin) yritän välttää opiskelua millä hinnalla hyvänsä. Aamulla lähdin (enemmän tai vähemmän) reippaana saksantunnille, jonka jälkeen oli ajatuksenani istua Sibbellä ja kirjoittaa koulutehtävää. Otin mukaan kirjan, artikkelin ja muistitikun mutta enpä tietenkään muistanut ottaa tiedostoa koneelta sille muistitikulle. Siinähän raahasin paksua kirjaa mukanani sitten kaupungilla, jonne jouduin Amandan kanssa opiskelujen sijasta. Kaupunkireissun tarkoituksena oli löytää halvat farkut ja Lindexistä löysinkin ihan kelpoparin.

Viikonloppu Kouvolassa meni äkkiä enkä saanut mitään koulujuttuja tehtyä. Ehdin kuitenkin nähdä Annia ja Piaa ja sovittiinkin, että pidetään perinteiset kevätjuhlat Kouvolassa toukokuussa! Kävin myös tätilässä ja Muumi-mukiostoksilla. Joskus aikoinani mietin, että mulle riittää ne kivat 4 neutraalin väristä, nyt mulla on mukeja kaikista hahmoista melkeinpä... hups.

Tämä viikko on kyllä totaalisen ahdistava, odotan vain, että viikko olisi ohi ja pääsee syömään hyvää ruokaa perjantai-iltana turnésitzin merkeissä. Eilen kuoroharjoituksissa löysin itseni ykkössopraanosta, Helsingin naiskuorotapahtumaan kun ei lähde tarpeeksi porukkaa ko. stemmasta niin mut ja Marina siirrettiin sinne. Vaikka en ole kovin korkea sopraano niin johtajan luotto tuntui silti kivalta! Juhlavuoden suunnittelut rullaa myös hyvin - nämä siis pikkuä valopilkkuja nmuuten tyhmältä tuntuvalla viikolla.

Tänään meinaan vielä käydä BodyJamissa pitkästä aikaa ja sitten rentoudun Greyn Anatomiaa katsomalla. Tätä ennen pitää kuitenkin tehdä se idiootti tehtävä, joka sitäpaitsi on jo myöhässä. Huomenna kandin ohjaustapaaminen, työsopparin allekirjoitusta, luentoa ja Prosecco-harjoitus, sitten vihdoin ja viimein se perjantai!

Hohhoo, nyt ihmettelen Ilkka Alangon psykedeelistä PetShopBoys-elektro-disko-pläjäystä, mitä ihmettä?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...