perjantai 6. helmikuuta 2009

Kouvola rok-city!

Iltaa Kouvolasta! Täällä ollaan äidin ja iskän hoivissa erittäin pomppuisen junakyydin jälkeen (HKI-KVL). En ymmärrä mikä junaa vaivasi mutta ihan kuin olisi ollut kamalassa turbulenssissa lentokoneessa. Omituista. Matkalla sain kuitenkin luettua yhtä kirjaa ja artikkelin, ja sain taas inspistä kandia varten. Pitäisi alkaa hahmottelemaan rakennetta jne. mutta enpä mä täällä saa mitään aikaan. Huomenna on PAKKO tehdä marknadsforskningin tehtävää, voi pälli.

Tänään kävin Ykkösellä spinningissä ja pumpissa K-lipulla. LadyLine on sanonut TQC-yhteistyölle heipat niin joudun nyt pärjäämään lipuilla. Salin spinpyörät olivat tosi oudot, en yhtään tajunnu miten ne toimi. Se jumppasali oli kyllä ihan kiva ja iso, ts. jumpissa voi käydä siellä, spinnissä LL:llä. Huomenna menenkin sinne; sping + RVP saa aloittaa mun päivän.

Liikuntaa kyllä tarvitaan, äiti löysi nätin sinisen mekon, jota oli käyttänyt nuorena ja se oli mulle aivan törkeen tiukka. Häämekko (joka sekin löytyi kaapista) sopi tosin oikein hyvin, se on ihana mekko ja voikin olla, että joudun ryöväämään sen joskus. Harmi, ettei äiti ole laittanut enemmän vanhoja vaatteitaan talteen, ne olis nyt aika muodikkaita.

Huomenna voisin yrittää ehtiä kaupungille päivällä, illalla näen ainakin Annia ja Piaa, toivottavasti Sannakin pääsee!


Tässä grillaillaan silloisella Paimenpolulla (nyk. Hovioikeudenkatu) Sannan ja Pian kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...