tiistai 3. helmikuuta 2009

Maanantaijazzia ja tiistaijumitusta

Eilen olin kuuntelemassa Monkissa Jukka Perkoa bändinään (ilmeisesti) konsalainen The Dog in the Fog (tjsp.) Oli erittäin hyvä setti ja tulinkin siihen tulokseen, että viikot pitäisi aina aloittaa livejazzilla ja lasilla punaviiniä. Monk oli ihan täyteen isketty mutta eipä tuo haitannut. Jotenkin mukava ja kodikas pikkumesta.

Tämännäköinen heppu on kyseessä - suosittelen tutustumaan musaan!


Tänään olikin sitten hieman vaikeampi herätä vaikken ollut edes kovin myöhään ulkona. Sain kuitenkin revittyä itseni ylös sängystä ja marknadsforskningin luennolle. Koululla tajusin, että olin unohtanut kaikki saksanläksyt, jotka siis piti palauttaa maanantaina klo 24 mennessä... No, tänään sitten olen niitä väsännyt urakalla huomista aamutuntia varten.

Kandista sain myös tänään hyviä uutisia, saan kirjoittaa Osuuspankista ja saan seurata muutamaa asiakastapaamistakin! Eilinen hyvä Osuuspankkiuutinen oli se, että saan mennä Paraisille ensi kesänä pariksi kuukaudeksi kesätöihin - ihanaa, ettei tarvi enää kesätöistä stressata! Eli kyllä tämä tästä näyttää nyt suttaantuvan, kunhan jaksaisin keskittyä kouluun kuoron sijasta. Mutku.

Floran kevääseen (ja ens syksyyn myös) kuuluu niin paljon kaikkea kivaa, että olis vaan hauska suunnitella niitä juttuja. Jubbea eli 65v.-juhlia odotan tosi paljon vaikka se vaatiikin paljon - mm. puheiden pitämistä toisella kotimaisella, jaiks. Niistä juhlista tulee ihan parhaat ja konsertista myös, meillä on paljon kivaa ohjelmistoa.

Tänään taas harjoitellaan Floran kanssa sekä myöskin meidän hienon Rooma-kvartetti Proseccon kanssa! Päätettiin siis aloittaa säännöllisen epäsäännöllinen harjoitteleminen, kivaa! Yritän saada meistä hienon kuvan tänne, joka otettiin Roomassa - ollaan niin cool siinä :D

Over and out.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...