sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Jumitusta

Joskus ei vaan jaksa eikä viitsi. Tänään on ollut sellainen päivä. Vaikka deadlinet lähestyy niin tekstiä ei saa millään aikaiseksi kun yhteen asiaan jaksaa keskittyä just ja just sen 3 minuuttia. No, ei väkisin. Tämä päivä on siis koostunut koulutehtävien välttelemisestä ja onnistuinkin siinä aika hyvin, vain kahteen kysymykseen onnistuin kirjoittamaan vastauksen marknadsforskningin tehtävään.

Lintsasin myös pumpista ja keskityin Strömsön Japani-teemaan. Se sarja on ihan omassa luokassaan, voi jos elämä olisikin Strömsötä niin sodat loppuisivat, kukaan ei näkisi nälkää ja kaikki olisivat onnellisia ja iloisia. Täydellinen sunnuntai-illan ohjelma!

Tänään jaetaan taas Jussi-patsaat ja täytyy häpeäkseni myöntää, etten ole nähnyt yhtäkään ehdolla olevista elokuvista, en edes Käskyä. Harmi, että elokuvissa käynti on niin kallista, nuo leffat vaikuttivat ihan mielenkiintoisilta. Enemmän toivoisin myös ei-amerikkalaisia elokuvia, kun käytiin leffassa Central Festivalissa Phuketissa niin nähtiin parin mielenkiintoisen thai-leffan trailerit, toivottavasti löytävät tiensä Suomeen edes dvd:lle.

Tämä oli toinen trailereista.

Vältellessä koulutöitä tulee keskittyneeksi kaikkeen muuhun, kuten pahenevaan kuvakuumeeseeni. Tahtoisin siis toisen tatuoinnin, tällä kertaa oikeaan nilkkaan.


Jotain tähän tyyliin

Haluan värejä ja tuon kuvan värit on just mun mieleen. Se on myöskin aika samantyylinen kun olkapään tatska. Projekti taitaa silti jäädä kesään ja kesätyörahoille, siihen asti pitää tyytyä selailemaan nettiä ja ihailemaan toisten kuvia.

Loppuillan aijon ameebailla nojatuolissa ja katsoa kaikki tosi-tv-sarjat mitä on tarjolla. Ja kuorosotahan on ihan must, vaikka en vielä ole osannut päättää suosikkiani. Huhhuh, että voi olla jännittävää opiskelijaelämä Kupittaankadulla.

Over and out.

3 kommenttia:

 1. Kiva että joku muukin välttelee kouluhommia. :P Mullakin on jotenkin toi keskittymiskyky just tota kolmen minuutin luokkaa...


  "Se sarja on ihan omassa luokassaan, voi jos elämä olisikin Strömsötä niin sodat loppuisivat, kukaan ei näkisi nälkää ja kaikki olisivat onnellisia ja iloisia."

  Toi on kyllä niin totta! :)


  No niin ja takaisin Kuorosotaan. ;) Kyllä sen reaktiopaperin ehtii sitte vähän myöhemminkin kirjottaa...

  VastaaPoista
 2. Katos, nehän lauloi Lauri Tähkää! Ei tosin mun suosikki mut ihan jees :)

  VastaaPoista
 3. Ei ollu oikein mun mieleen toi Tähkä-toteutus. Mut toisaalta... mä kun vertaan sitä aitoon niin eihän se tietenkään sama oo. ;)

  Yllätyin, että Kristiinan kuoro putosi. :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...