torstai 19. helmikuuta 2009

Jääkarhujen kaveri

Hrrh, palelee! Nyt on kyllä mun makuun ollut pikkusen liian kylmä, jopa täällä sisällä palelee! Joulun jälkeenhän mulla ei enää jostain syystä ole ollut tropiikin ilmastoa, ennen vuoden vaihdetta sisälämpötila oli varmasti lähempänä 30 astetta. Nyt ollaan siis normaalin sisäilman lukemissa, joka toisaalta on ihan kivaa mutta nyt tällaisella pakkasella saa jopa vetää sukat jalkaan :)

Viikko on tähän mennessä sujunut mukavasti, maanantaina vietettiin hallitusiltaa, Inka-Marian tupareita ja synttäreitä kaikkea yhdellä kertaa. Kävimme taas myös maanantaijazzailemassa Monkissa. Tällä viikolla ollaan myös harjoiteltu ahkerasti studentkårenin 90v-juhlia varten, lauletaan Solenn Aktissa ja juhlassa. (One of us/ABBA Florakvartetilla, Java Jive ja Bort allt vad BDn kanssa) Itse olen myös edustamassa Floraa, varmaan tulee ihan kivat juhlat!

Meinaan laittaa päälleni Thaimassa teetetyn topin vaikka se on ärsyttävän kireä rintojen kohdalta. En tajua miten vetoketjun vaihto vaikutti niin paljon topin muotoon! En vaan tahdo enää laittaa sitä mustaa toppia, olen käyttänyt sitä ehkä miljoona kertaa. Huomenna menen Heidi W:n kanssa kaupungille makutuomariksi ja ajattelin samalla katsoa itselleni jonkun kivan huivin tähän.

Viikonloppuna sain inspiksen huonekalujen järjestyksen muuttamisesta ja keksin tarvitsevani työpöydän. Pienen etsinnän jälkeen löysin yhdestä divarista kivan 20-luvulta (about) peräisin olevan pikkupöydän ja se toimii nyt työpöytänäni.


Pikku työnurkkaukseni

Tiedän, johtoja on järkyttävä määrä, meinaan vaihtaa langattomaan nettiin heti kun tämä tilaukseni päättyy...

Muuten olen tällä viikolla muka-ahkerasti tehnyt tutkivaa työtä kandin eteen ja olenkin saanut siihen vähän selvyyttä. En tosin ole vielä alkanut kirjoittaa... Huomenna teen sen, that's a promise. Heti kun olen tullut kaupungilta niin alan kirjoittaa, ohjaaja sanoi, että on hyvä saada edes jotain ajatuksia paperille. Mutta täytyy myöntää, tuo kuoro häiritsee opiskeluja, olis niin kiva vaan laulaa ja suunnitella juhlia mutta ei, pakko yrittää saada edes yksi tutkinto ulos.

Ainiin, täytyy vielä mainita, että tykkään aika paljon uudesta Liv-kanavasta ja Anssi Koivurannan blogista, se on ihan mainio tyyppi! Blogi löytyy ylen sivuilta, suosittelen, jos yhtään yhdistetty kiinnostaa. (Ja se kirjoittaa tosi hauskasti!)


1 kommentti:

  1. Joo huomenna alkaa kandin kirjoitus, huomenna :D Niinhän sitä aina sanotaan! Voit kuvitella kuinka onnellinen mä olen, että mun graduohjaaja sanoi, että mun gradu on nyt kunnossa ja sille ei tarvitse tehdä enää yhtään mitään!! Jes!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...